Ne oldu robot Luffy ile beraber mi Kizaru'ya karşı?Robota da anlat bunları lütfen baksana o da ayırmış davullar çalınca canlanmış xD
Ne oldu robot Luffy ile beraber mi Kizaru'ya karşı?Robota da anlat bunları lütfen baksana o da ayırmış davullar çalınca canlanmış xD
@Whitebear D kim kazanırsa orada oluyorsun maaşallahh
Yalnız bu biraz çifte standart oldu. Ben caps attığımda konu banı yemiştim. Yakışmadı.
Luffy'nin en hızlı formu Gear 5, serinin en hızlılarından birinin karşısında Snakeman'dan daha bitirici ve daha hızlı bir yetenek varken Snakeman kullanmanın bir anlamı yok. Dövüş uzun uzadıya sürecek bir mücadele değil. Hemen fişini çekip Egghead'den ayrılma niyetindeler.
Ayrıca Kizaru'nun yapacağı şov Sanji'ye artı yazdı bile. O kemçük ağzın fişini Sanji çekecek.
Robot da gelirse ben de mesaj atacağım.Ne oldu robot Luffy ile beraber mi Kizaru'ya karşı?
En az 10 tane Luffy fanı özel mesaj atmış, abi artık utanıyoruz çok fazla torpil alıyoruz diyorlar.Bu gençleri nasıl sakinleştiricez usta @Alpamis?
Akainu'yu sevmeyen biri olarak hak verdim. Adamın osuruğunun ağırlığına muhtaç kaldık.Akainu'nun herhangi bir dövüşe girme ihtimalinin verdiği haz bile Lütfü'nün bütün dövüşlerinden keyifli.
Yak geç amiralim acıma.