Kuma'nın hiikayesi nerelere bağlanacak, neler olacak acaba? Resmen seri içinde farklı bir karakterin hikayesi işleniyor göstere göstere. Px'ler, seraphimler, korsanlar, krallıklar, denizciler, kutsallar, devrimciler vs. hepsini kapsıyor herif.
Doğru anlamışsın. Geri çekilip saldırı yapmasını yazmışlar.Şarj etme muhabbetini ben anlamadım. Charge kelimesinin taarruza/hücuma geçme anlamı da var. O anlamda kullanılmış. Şarj olduğu falan yok karakterin. Ben mi yanlış anladım sahneyi?
Dragon-sama'ya haber vermeden iş çevirirsen böyle olurKuma'nın beyni yoktu zaten, şimdi tamamen gitti. Nedir bu adamın çilesi ?
Dragon'u duyunca kuduruyor Sakazuki, kuyruk acısı var. Hıncını beyinsiz Kuma'dan çıkardı işte.Dragon-sama'ya haber vermeden iş çevirirsen böyle olur
Dragon'u duyunca kuduruyor Sakazuki, kuyruk acısı var. Hıncını beyinsiz Kuma'dan çıkardı işte.
Ciddileşmeden bile 2 kere öldürmüş diyorlar. Ciddileşse 10'a kadar yolu var.@sensey ustam iş yerinde saklanarak bakıyorum tele Kizaru tek tekmede Luffy'i öldürmüş diyorlar doğru mudur.....