Wb-Mihawk farkı diyebilir miyiz?Kolum bilekten dirseğe kesildi, 30'dan fazla dikiş attılar. Ağzımdan ölmekle alakalı bir şey çıkmadı. Ne tatlı canın var senin öyle.
Wb-Mihawk farkı diyebilir miyiz?Kolum bilekten dirseğe kesildi, 30'dan fazla dikiş attılar. Ağzımdan ölmekle alakalı bir şey çıkmadı. Ne tatlı canın var senin öyle.
Manga sayfalarıyla kanıtladık. Hala aynı terane mi?Luffy'nin havada kaido öldürdüğüne inanıyorsunuz da
Kizaru'nun 2 bariyerden geçirerek lütfü öldürdüğüne mi inanmıyorsunuz
Geçmiş olsun usta ben lafın gelişi söyledim. Başka örnek vereyim o zaman sen espiri yaptın ben dedim ki “dur gülmekten ölücem” ölmeye ne kadar yakınımdır mesela :d
Wb-Mihawk farkı diyebilir miyiz?
Neyi kanıtladın ?Manga sayfalarıyla kanıtladık. Hala aynı terane mi?
Dediğin şeylerin saçmalığıyla aynı derecede saçma şeyler söyleyerek dalga geçiyorum işteBattıkça batıyorsun. İki düşman karşılaşmasında söylenen söz ile, mecazen söylenen sözü kıyaslıyorsun. Şaka mı yapıyorsun, gerçekten bu şekilde mi yaklaşıyorsun anlamadım. Şaka olsa birkaç kereden fazla yazmazdın sanırım. Geçmiş olsun diyorum sana, @Montana destek olacakmış sana.
Niye Mihawk fanı olduğun anlaşıldıMümkünse görüşmeyelim.
Dediğin şeylerin saçmalığıyla aynı derecede saçma şeyler söyleyerek dalga geçiyorum işte
Katakuri hiçbir zaman amiral olamaz. Şu yaşına gelmiş birden Kral haki mi öğrenecek Bm tayfasının işi bitti daha bir şey olacağını sanmıyorumKata h.haki kasınca amiral olur.Kizaru'nun ileri silahlanmayla blokladıği atakları,düz kokayla durduruyordu herif.