Bunlar forumda söylenmiş şeyler. Aksi söylediğim bir durum yok.Kizaru fanı olunca ışık daha fazla kör ediyor olsa gerek.
Bunlar forumda söylenmiş şeyler. Aksi söylediğim bir durum yok.Kizaru fanı olunca ışık daha fazla kör ediyor olsa gerek.
@MillenniumTerorKim diyor bunu?
Like tuşunun üzerine geldiğin zaman farklı ifadeler çıkıyor.Sen hangi ifadeyi kullanmak istiyorsan ona tıklıyorsun.Direk like tuşuna tıklama.Like atmak dışında nasıl başka ifade bırakabiliyoruz?
Burda iptal olan tek şey çavuş Kizaru ve sevdalıları. 2 bölüm sonra görüşelim.
Serçe parmağımı sehpaya çarptım sonra da dedim ki “az daha acıdan ölücektim.”
Bu olayda benim ölüme yakınlığım ne kadardır mesela
Kizaru iyi niyetle gelmiş Luffy karşısına. Lütfenli felanlı konuşuyor. Bu Luffy'nin gücünü %80 düşürür.Önce Luffy Kizaru ile vs atmaz, Saturn vs Luffy Kizaru vs Sanji-Zoro olur dediniz, patladınız.
Sonra Luffy Kizaru’dan korkmadı onun gücünden çekinmedi dediniz, patladınız.
Sonra Luffy G5 açmaz. Base - g4 hali yeter Kizaru’ya dediniz. Onda da patladınız.
Şimdi yok kral haki kullanmamış hebele hübele. Üstüne yok adanın dışına çıkarak saldırı yaptı diye zoraki Kizaru gömme çabaları.
Luffy'nin havada kaido öldürdüğüne inanıyorsunuz da@MillenniumTeror
Geçmiş olsun usta ben lafın gelişi söyledim. Başka örnek vereyim o zaman sen espiri yaptın ben dedim ki “dur gülmekten ölücem” ölmeye ne kadar yakınımdır mesela :dKolum bilekten dirseğe kesildi, 30'dan fazla dikiş attılar. Ağzımdan ölmekle alakalı bir şey çıkmadı. Ne tatlı canın var senin öyle.
Hea aynen öyleLuffy'nin havada kaido öldürdüğüne inanıyorsunuz da
Kizaru'nun 2 bariyerden geçirerek lütfü öldürdüğüne mi inanmıyorsunuz