Kız babası kendisi deAkainu birden Bonney'e acımış, fb girmiş araya. Masum askeri acımadan öldüren adam, insaflı çıktı nedense.
Kız babası kendisi deAkainu birden Bonney'e acımış, fb girmiş araya. Masum askeri acımadan öldüren adam, insaflı çıktı nedense.
Karga mısın la sen?Ölmüş bence.
Haklı, Bonney'e de kıyılmaz ki.Akainu birden Bonney'e acımış, fb girmiş araya. Masum askeri acımadan öldüren adam, insaflı çıktı nedense.
Zor durumda olduğunu kabul edebilirim ama bu bence “ölüm döşeğinde” olduğu anlamına gelmiyor.3 kere gördük de, davul çalmadı Lucci ile dövüşürken. Wano'da iki kere çaldı diye biliyorum. İkisinde de çok zor durumdaydı, birinde tamamen havası sönmüş balon gibiydi diğerinde de ölmüştü. Bu yüzden davul sesi çok zor anlarda çalıyor diyorum. 2'de 2 bir durum var. Yani yarın bir gün durduk yere çalar o zaman imkan dahilinde olur tabii.
Kizaruyu hakisiz nasıl tuttu. Kizaru savaş sırasında meyve mi kapadı.banamı öyle geldi bilmiyorum ama luffy gear 4 formunda da gear 5 formundada h.haki kullanmamış , hatta ileri silahlanma da yok.
O kadar ışık hızında ki Luffy göstere göstere avcuna alıyor. Yukarı aşağı çeksin bir de tam olur. Kizaru amiral değil çavuşmuş hâlbuki.Dedik o kadar amiraller korsanlara benzemez diye. Adam ışıl hızında saldırıyor görev odaklı. Bastı kıçına tekmeyi yolladı. Sonra direkt vegaya gitti.
Niyeyse gerek duymamış, arada ki güç farkı düşündüğümüzden fazla olabilir.banamı öyle geldi bilmiyorum ama luffy gear 4 formunda da gear 5 formundada h.haki kullanmamış , hatta ileri silahlanma da yok.
Nika, Luffy'nin yine yeni yeniden yenilmesine tepki veriyor.Karga mısın la sen?
Kırık Olsa Duramazdı | A.R.O.G. #shorts
Kanalımıza Abone Olup Daha Fazlasını İzlemek İçin: https://www.youtube.com/channel/UChvmXjAkts7l9ZwMOnaWqPw?sub_confirmation=1www.youtube.com