Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu vebapunkun adasında kral haki engelleyen bir şey mi var. Veya iş sarpa sarınca mı kullanacaklar. Bence oda, kizaru ve sağ kol farkı göstermek istedi. Geldi sneakmana tek attırdı adam. Yani katakurinin kafa kafaya dövüştüğünden daha güçlü olan luffye amiral tek atıyor. Kaido da tek atmıştı. Bence bunu göstermek için o sahne var. İşte kizaru bu kadar güçlü demeye getiriyor.
 
Zaten seride g5'e geçişini üç kere gördük. Bunların ikisine bakıp bir örüntü oluşturacak kadar veri yok elimizde. Davullar Luffy "özgür" olması gerektiği zaman çalıyor da denilebilir mesela.

3 kere gördük de, davul çalmadı Lucci ile dövüşürken. Wano'da iki kere çaldı diye biliyorum. İkisinde de çok zor durumdaydı, birinde tamamen havası sönmüş balon gibiydi diğerinde de ölmüştü. Bu yüzden davul sesi çok zor anlarda çalıyor diyorum. 2'de 2 bir durum var. Yani yarın bir gün durduk yere çalar o zaman imkan dahilinde olur tabii.
 
Akainu, Luffy'i dağladı da ölmedi. Luffy ne ciddi hasarlar aldı da ölmedi. Bir ışığa ne ölmesinden bahsediyorsunuz. Sırf Luffy'e laf atayım ya da Kizaru'yu övecek diye bir şey çıkarayım tarzı yorumlar görüyorum. :ehe:

Lucci'de açtı da robot uyanmadı diyenler Croc'ta ölüme getirdi Luffy'i neredeydi o zamanlarda Nika. :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık