Luffynin meyvesi lastik olsa ve g4 ile g5 hiç var olmayıp luffy fiziksel güç kasmış olsaydı seri 10 üzerinden 9 alırdı gözümde
G5 olmayana kadar olan Kaido dövüşü çok sağlamdı. Mahvetti kendi eliyle.
Luffynin meyvesi lastik olsa ve g4 ile g5 hiç var olmayıp luffy fiziksel güç kasmış olsaydı seri 10 üzerinden 9 alırdı gözümde
Lucci'ye Nika geldiğinde uyanmamıştı dev. Orada ölmelik durum yoktu. Keyfi Nika geldi. Burada ölmüş ve davullar çalmış. Lucci'ye karşı Nika geldiğinde dev niye uyanmadı diyorduk. Mantıklı açıklaması ölmemiş olmasıymış.Ölmüş bence.
Mihawka artı yazmayan senaryolarla işin olmamalı seninLuffy KK olacak senaryosuyla kimleri yendi yahu, bir kere de senaryo lehimize işlesin.
Kral haki ile savaşsa Kizaru da ona göre karşılık verebilir . Çünkü Snakeman saldırılarını kolaylıkla durduruyor görünen üzere . Ve en ufak darbe izi çizilmemiş Kizaru da .Ama kral hakiye ihtiyaç duymamış. Onu çok net biliyoruz. Ataklarda ne kral haki ne ileri haki var. Belli oluyor da adam bunları çiziyor.
Saldırılarından biri dedim. Bu adam hızıyla dövüşüyor. Numarası hız ve onu saldırıda net şekilde ön planda görüyoruz, hız güçtür diyor bide. Bunun iyi bir saldırısı olduğu belli.En sağlam saldırısı mı? Sana mı söyledi bunu Kizaru, en sağlam saldırım bu diye.
Ölüyor tekrar geliyor konuşan da Nika zaten bizimk iyine ölünce aha konak gitti diye tasa yapmış.Lan o değil de @RedTeroR sana hak vermeye başlayacağım sanırım. Bu Nika Venom gibi simbiyot falan herhalde. Luffy dalgasına öleceğimi düşündüm demediyse ölüm anında vücut sahibini iyileştiriyor galiba.
Gerisini bilmem ama o davulların sadece ölünce çaldığı kesinlikle senin yorumun.Wano'da ölünce çalan davullar çalmış, gerisi senin yorumun.
Mihawka artı yazmayan senaryolarla işin olmamalı senin
Ben g 5 konseptini beğendim. Fakat lastik muhabbeti çok özeldi. Farklı birinde çıkmış olsa şu meyve çok hoşuma giderdiG5 olmayana kadar olan Kaido dövüşü çok sağlamdı. Mahvetti kendi eliyle.