Kizaru’nun tekmesinde öldü ve Nika geldi.Her ölüşte tekrar canlanıyor Luffy ölümsüz oldu. Kaynak , @Mihawk
Öldü nerede dedim?
Kizaru’nun tekmesinde öldü ve Nika geldi.Her ölüşte tekrar canlanıyor Luffy ölümsüz oldu. Kaynak , @Mihawk
Hayır dostum Luffy az daha ölücekti o tekmeden sonraYediği tekme kan bile alamamış. Nasıl öleceğini düşündüyse artık.
Yediği tekme kan bile alamamış. Nasıl öleceğini düşündüyse artık.
Luffy kral haki kullanırsa kesilecek tek şey ışığınız olurGelecek chapter Luffy kral hakisi kullanır. Kizaru ise uyanış kullanır. Sonra bu dövüş kesinlikle yarıda kesilir.
2 yıl önceki Luffy zaten. Meyvesi değişti sadece. Kizaru, Nika ile dövüşecek tanrısal bir düşman.Kizaru G4 performansı Kaido'dan iyi net. Reis aşırı rahat. Sanki 2 yıl önceki Luffy ile dövüşüyor.
Kullanmaması için sebebi E.odaya sormak lazım. Eğer Luffy dayak yemeyi ve keyfine ölmeyi seven biri değilse canı açmak istememiştir .Luffy o yüzden mi kullanmadı yani? Diyaloglardan belli her şey de neyse.
İşte Reis mantık bunu gerektirir, tüm dünyaya o davul sesleri gitti hepsinin uyanması lazımdıO zaman kaido savaşında bile uyanması gerekmiyor muydu bu robotun illa aynı kara parçası üzerinde mi olması gerekiyor bunun için çekmiyor mu uzaktan yoksa
Saldırı zayıf demedim fark ettiysen. Sadece dediğim saldırı çok şiddetli ve hızlı olduğu halde Luffy'den kan almamış dedim.Reis Nika'nun vücudunda 1000 tane çizik var. Öyle vurmuş Kizaru.