Bariyer yüzünden demiyor mu onu?
Luffy bunu Kizaru'ya karşı diyor ve ardından Nika'nın davulları çalıyor. Sebebi her neyse, Kizaru neden oluyor bu duruma.
Bariyer yüzünden demiyor mu onu?
Lucci’yle dövüşürken de Nika oldu az daha ölücektim diye ciddi dediğine inanıyorsan, ne diyim ki helal olsunLuffy: Neredeyse öleceğimi düşündüm. ''Nika tetiklenir, davul çalar.''
WBd: Hiçbir şey olmamış.
Kizaru kral haki kullanmayan snake man ile dövüştüğü için, ve Luffy'nin bırak ölmeyi bilinci bile kapanmadığı için buradan kimseye bir ekmek çıkmaz.
Vatandaş bile arazine çit çekmeyi akıl edebiliyorken bunlar bir dikenli tel bile koymayı akıl edememişler. Haklıymışsın @Diabolus Ipsum Amans Dünya hükümetinin toplam Iq 20 falanmış.Bu devrimciler ne şanslı karakterler ya.Dingo’nun ağırı gibi Mary Geoise’ye girip girip çıkıyorlar.
Onun yüzünden diyor evet.Bariyer yüzünden demiyor mu onu?
Kizaru kral haki kullanmayan snake man ile dövüştüğü için, ve Luffy'nin bırak ölmeyi bilinci bile kapanmadığı için buradan kimseye bir ekmek çıkmaz.
İki sağa sola çarpmakla kim ölmüş de Luffy ölsün. Bariz bir şekilde Kizaru ile alay etmekte, onu küçük düşürmekte. Kizaru en sağlam saldırılarından birine yaparken, korkudan nerelere uçmuş da gelmiş, Luffy sadece koka ile dövüşüyor Tartışma amiral ve cilerin alehine bitmiştir.Spoiler doğruysa eğer, Luffy neredeyse öleceğini düşünmüş, ardından davullar çalmaya başlamış. Davul çalınca da Robot uyanmış.
Tartışma bitmiştir. @Whitebear D
Kizaru bir cacık yapamaz, yapamadı diyenler için geçmiş olsun. :d
Lucci’yle dövüşürken de Nika oldu az daha ölücektim diye ciddi dediğine inanıyorsan, ne diyim ki helal olsun
Ama kral hakiye ihtiyaç duymamış. Onu çok net biliyoruz. Ataklarda ne kral haki ne ileri haki var. Belli oluyor da adam bunları çiziyor.Onu bilmiyoruz , Kizarunun da herşeyini kullandığını düşünmüyorum. İki karakter içinde geçerli bu durum .
Sadece şunu gördük Luffy G5’e geçme ihtiyacı hissetmiş .
Robotu uyandırmak için zorlama bir senaryo sadece.Yoksa luffynin o tekmeyle ölmeyeceğini herkes biliyor.Spoiler doğruysa eğer, Luffy neredeyse öleceğini düşünmüş, ardından davullar çalmaya başlamış. Davul çalınca da Robot uyanmış.
Tartışma bitmiştir. @Whitebear D
Kizaru bir cacık yapamaz, yapamadı diyenler için geçmiş olsun. :d