Bra geçen de karnım ağrıdı az daha ölüyordum diye anlattım arkadaşıma ama hastaneye bile gitmedim mesela
Hiçbir şey olmamış sadece uzaklaştırmış dediğin gibi, Kuma’da aynı şeyi yapıyor işte ondan dolayı ikisini aynı anda işledi galiba Oda.Luffy tekmeyi yemeden önce normal formuna geçmiş. Saldırı o kadar hızlı ki Luffy kendisini savunmamış bile. Fakat bu kadar hızlı ve güçlü tekme bile Luffy'den kan almaya yetmemiş. Luffy'ye hasar atmak için herif adadan çok uzak mesafeye uçtu. Bu da ikisi arasındaki güç farkını gösteriyor. O kadar geril geril geril vur ama Luffy'nin burnundan kan bile gelmesin.
Luffy sence niye ileri hakilerini kullanmiyor o panellerde? Hatta üstüne Kizaru zırh haki görünmez bariyer kullanmış gibi duruyor.Adadakileri korumak zorunda olan kişi Luffy . g4 açıp Kizaruya karşı baskın olamamış hatta 2 defa bariyer dışına çıkacak duruma ( neredeyse ölü hale ) gelen Luffy . G4 ile savaşırken çizik almayan Kizaru , vurunca adanın öte tarafına uçuran Kizaru . Ama Luffy oyun oynuyormuş . Evet .
Luffy son panelde Kizaruyu yakaladı diye mi oldu bunlar hep . Oysa gayet normal . Bir dahaki bölüm Kizaru ile ipte atlayabilir çünkü karakterin olayı o . Onu çizmek için yarattı bu karakteri .
Bariyer yüzünden demiyor mu onu?Kan gelmedi diye övdüğün Luffy öleceğini düşünmüş bu ataktan sonra. Ardında da, Wano'da öldüğünde çalan davullar çalmış. Kan gelmese ne olur?
Hiçbir şey olmamış sadece uzaklaştırmış dediğin gibi, Kuma’da aynı şeyi yapıyor işte ondan dolayı ikisini aynı anda işledi galiba Oda.
Onu bilmiyoruz , Kizarunun da herşeyini kullandığını düşünmüyorum. İki karakter içinde geçerli bu durum .Luffy sence niye ileri hakilerini kullanmiyor o panellerde? Hatta üstüne Kizaru zırh haki görünmez bariyer kullanmış gibi duruyor.