Lucci> Kizaru diyecek hazır olun. @Millennium WizardTam tersini Kizaru diyor?
Lucci> Kizaru diyecek hazır olun. @Millennium WizardTam tersini Kizaru diyor?
Aynen knk, diğer yonkolar hiç bir şey yapmadı.Onunda geçmişte bazı sıkıntı hareketleri yok değil sonradan geldi aklıma ama evet Yonkou'luk adına iyi iş çıkardı güç olarak.
Hacı beni alıntılama ya valla uğraşamam.Aynen knk, diğer yonkolar hiç bir şey yapmadı.
Hiç bir şey yapmayan Yonkoların icraatları;
Savaş bitirmek, sakazukiyi yerin dibine sallamak, aramaki’ye eman diletmek, bir adayı havada tutarken 2 ada dolusu adamla aynı anda kapışıp hepsine ayar vermek, ana karakteri öldürmek, kizaru’yu oyuncak yapmak.
Düne kadar “sakazuki deldi olm ya, kafasını eritti olm, wb bişey değil leeeen” diyen amiralciler, şimdi wb harici yonkonun icraatı yok diyor. Esrarengiz.
Reis seni engelliyorum, sen de aynını yap. Uğraşmak adına yaptığın şeylerden biri peki yazmak, öteki “uğraşamam he” demek. Sen zaten uğraşma, üçüncü mesajın da ok olur senin.Hacı beni alıntılama ya valla uğraşamam.
Engelleyebilirsin tartışmak istemediğimi belirttim daha önceki yorumlarımda biri beni alıntıladı fikrimi sordu ona da cevap verdim iki tane Yonkou görüyorum dedim bitti.Reis seni engelliyorum, sen de aynını yap. Uğraşmak adına yaptığın şeylerden biri peki yazmak, öteki “uğraşamam he” demek. Sen zaten uğraşma, üçüncü mesajın da ok olur senin.
Amiral = Sağ Kol diyenler kadar komik.Amiralleri övmek için bir sürü muhteşem done varken şu bölümdeki aksiyonları arşa çıkartıp utanmasalar Roger, Babalıkı falan alır diyecek noktasına gelmeniz cidden komik. Yorumları gördükçe kahkaha atıyorum
Senin yerinde olsam şu an Wb’nin MF’yi salladığı gibi forumu sallıyor olurdum reis, sabah 30 sayfa seni ve luffy’i ezmeye çalıştılar, akşamına Luffy, kizaru’yu oyuncak etti. Ne ballı adamsınLucci> Kizaru diyecek hazır olun. @Millennium Wizard