Kizaru daha çok ileri b.hakisiz, kral hakisiz Snake Man ile denk gibi duruyor şu an için.Kizaru net G5siz Luffy’den güçlüymüş belli oldu.
Senin gardropta 1000 farklı renkte don var gibi görünüyor eskiden 100 falandı on katına çıkarmışsın.Luffy rakibini anlamaya çalışıyor. Duyguları sezen Luffy, Kizaru'dan kötü niyet sezmedi gibi duruyor. Yoksa turşusunu kurmuştu.
İkisi de hakisini kullanıyor denmiş.Kizaru daha çok ileri b.hakisiz, kral hakisiz Snake Man ile denk gibi duruyor şu an için.
Nerede denmiş? Koka kullanıyor sadece şu an görünen.İkisi de hakisini kullanıyor denmiş.
Adaya geldikten sonra Sento, Luffy, Bonney ile dövüştü. Hiçbirine direkt saldırmadı. Sento'ya teslim oldu dedi. Diğer ikisi zaten ilk saldıran. Reis dövüş sevmiyor cidden. Kibar adam.Luffy rakibini anlamaya çalışıyor. Duyguları sezen Luffy, Kizaru'dan kötü niyet sezmedi gibi duruyor. Yoksa turşusunu kurmuştu.
Kaplama hakisi denmiş kral mı değil mi resimler çıkınca görürüz.Nerede denmiş? Koka kullanıyor sadece şu an görünen.
G5 konusunda haklısın karşısında durabilecek pek kimse yoktur. Ama haki kullanmama olayı çok saçmaKral hakinin nasil bir guc oldugunu biliyorum ve katiliyorum sana. Ama benim demek istedigim Oda iste. Oda efendinin sacmaliklarini okuyoruz. O yuzden konusmaya gerek yok bu konu yazdim. Ama Nika'nin her formdan ustun olgu dusuncem hala devam ediyor yani. Cok sacma bir guc... :d
Yonkolar arasında şakalaşma o Luffy-Kizaru arasında sınıf farkı var.
Resimler çıktı bak istersen.Kaplama hakisi denmiş kral mı değil mi resimler çıkınca görürüz.