Öyle deme, Yonko’ya temas edebildi, bu da büyük başarıdır.Kizaru avuca düşmüş + korkudan yanaktan ter akmış. Bir de şu adam bir şey yapmış gibi bayram yerine çevirdiniz şurayı.
Öyle deme, Yonko’ya temas edebildi, bu da büyük başarıdır.Kizaru avuca düşmüş + korkudan yanaktan ter akmış. Bir de şu adam bir şey yapmış gibi bayram yerine çevirdiniz şurayı.
Ne diyon atak çok mu güçlü gelmiş de Luffy zorunda mı kalmış sence G5'e girmeye?Kizaru avuca düşmüş + korkudan yanaktan ter akmış. Bir de şu adam bir şey yapmış gibi bayram yerine çevirdiniz şurayı.
E bakmadı ki zaten, bkz; aramaki. MF’de Saka, Shanks’ı görünce dut yemiş bülbüle döndüğünde biz seviyesini belirlemiştik.Bak çok net söylüyorum Shanks felan bu amirallerin gözünün yaşına bakmaz 2 paralık eder
Luffy domine etmiş bildiğin bu kadar ağır bir güç farkı şok etti beni.Ne diyon atak çok mu güçlü gelmiş de Luffy zorunda mı kalmış sence G5'e girmeye?
Reis yapma şöyle yorumlar, oyuncak kizaru’yu atmamak için zor tutuyorum kendimi.Oda Japonya'nın önemli sinema yüzlerinden tasarlamış Amiralleri. Çocukluğu bunları izleyerek geçmiş. Amiraller rezil olmaz. Yenilseler bile ağırlıklarını korurlar.
Reis yapma şöyle yorumlar, oyuncak kizaru’yu atmamak için zor tutuyorum kendimi.
Aramaki rezil olmadı diyorsan sorun yok.Oda Japonya'nın önemli sinema yüzlerinden tasarlamış Amiralleri. Çocukluğu bunları izleyerek geçmiş. Amiraller rezil olmaz. Yenilseler bile ağırlıklarını korurlar.