2014'ten beri yapıyorum onu zaten de anlayan haniOnu biliyoruz kardeşim onu geç, bilmediğimiz bir şey söyle.
2014'ten beri yapıyorum onu zaten de anlayan haniOnu biliyoruz kardeşim onu geç, bilmediğimiz bir şey söyle.
Schibukai sistemi daha çok yeni Yonko veya Yonko komutanı çıkmaması için kullanılıyordu diye hatırlıyorum.Hem yeni Yonko olma potansiyeli olan kişileri engelliyorlar hemde donanmaya bedava güç sağlanıyor bence güzel taktik.Yonkou = Amiral olsa en başından bu gücü dengelemek için Schibukai sistemine ihtiyaç duymazdı DH & Denizciler. Özellikle Aokiji gibi bir amiral Teach'e katılıp astı olmayı kabul etmişken, Shanks'ın sadece haki sallaması yeşil hıyarı korkutup kaçırmaya yeterken baya enteresan bir sav bu Amiraller çok güçlü evet ama asıl gücü belli ki Tanrı Muhafızları denilen ekipte göreceğiz, bir de KONG var tabiki. Bu arcta ilk cemre düşüp Kizaru yenilecek.
Eskiden de şimdi de geçerli olan bir şey var ama. Yonkou>> AmiralSerinin güç dengesi çoktan değişti. Eskiye bakarak şimdiyi yorumlamak hatalı olur.
Şimdiye bakarak eskiyi yorumlamak çok daha hatalıSerinin güç dengesi çoktan değişti. Eskiye bakarak şimdiyi yorumlamak hatalı olur.
Eskiden de şimdi de geçerli olan bir şey var ama. Yonkou>> Amiral
Şimdiye bakarak eskiyi yorumlamak çok daha hatalı
Evet xD (tam olarak değil aslında)Aynı şey değil mi? :d
Ya bu antik silah meselesi Hasır Şapka Korsanları’nın çok da ilgilendiği bir mesele değil.Luffy eğer ki antik silahlarla ilgileniyor olsaydı Wano’dakini alırdı.Luffy’nin öyle güçle müçle işi yok.abi herşeyi geçtim , neden franky bu kadar arka planda , adam plutonun planlarını biliyor , şuan vegapunk gibi bir dahiyle tanıştı ve vegapunk da bir antik silah yapacak düzeyde adam , franky de boş şahıs değil , rahatça vegapunkun bilgisini kavrayacak bir kişi , CP0 acaba enieslobby zamanı bu olayları bildirmedi mi ? franky nin bu arc civarı patlama yaşaması lazım.