Havada tek yemekten korktun diye yorumladım. Red değil de Pinkteror diyelim sana artık.Aman ölme Reis bir de senin Nikanla uğraşmayalım
Havada tek yemekten korktun diye yorumladım. Red değil de Pinkteror diyelim sana artık.Aman ölme Reis bir de senin Nikanla uğraşmayalım
Reis yalnız dikkat et sonra Bursa'dan gol haberi gelmesin.Hype train sarı yazılmış. Bu iş bitti demektir. Hoş geldin Amiral > Yonko
Bence değil ama @Mihawk için öyle galiba yorumu oraya çıkıyor.Ft'ye saygı duyman bile beni bu kadar üzmemişti
Big Mom güncel üç amirali de alır,Big Mom ve Buggy ile yonkoluk kavramı ortadan kalktı
O haber Wano'dan gelmişti çoktan xdReis yalnız dikkat et sonra Bursa'dan gol haberi gelmesin.
Yonkou kavramında sıkıntı yok bence. Kadını kral haki kullandırmayacak kadar kısıtlayınca kötü gözükmesi normaldir. Normal şartlarda Kid-Law ikilisi yonkou yenemezdi. Plot armorun zirveye çıktığı savaşlardan.Hele hele yonko olan Big Mom tarafından ağır hasarlar almasına rağmen düşmeyen Kid'in, bir diğer yonko olan Shanks tarafından teklenmesi ile iyice yonko kavramı çöp olmuştur.
Big Mom güncel üç amirali de alır,
Fujitora’yı kolay zorlukta
Kizaru’yu orta zorlukta
Aramaki’yi bir kolunu,meyvesini ve tek gözünü kullanmadan oturarak döver.
Yonkou kavramında sıkıntı yok bence. Kadını kral haki kullandırmayacak kadar kısıtlayınca kötü gözükmesi normaldir. Normal şartlarda Kid-Law ikilisi yonkou yenemezdi. Plot armorun zirveye çıktığı savaşlardan.
Havada tek yiyebiliriz problem değil, çok şükür kırılacak boynuzumuz yokHavada tek yemekten korktun diye yorumladım. Red değil de Pinkteror diyelim sana artık.
Plot armor bile yeterli gelmediği için savaşa bombaları dahil etti. Oda net şekilde o seviyenin adamı olmadıklarını kanıtladı bence.BM'yi kısıtladığı belli de, sonuç olarak Oda'nın evreninde böyle işledi. Bir sürü saçmalık oluyor zaten seride, Croco da çok önceden öldürebilirdi Luffy'i öldürmedi. Günün sonunda ise Luffy>Croco oldu.