Luffy, Kizaru'nun sırtına binip kırbacı vurmuş diye yorumladım.Hype train sarı yazılmış. Bu iş bitti demektir. Hoş geldin Amiral > Yonko
Luffy, Kizaru'nun sırtına binip kırbacı vurmuş diye yorumladım.Hype train sarı yazılmış. Bu iş bitti demektir. Hoş geldin Amiral > Yonko
Lucci'yi halleden Zoro ve Sanji Luffy'nin yanına gelip Kizaru'ya tren yaparak saldırmışlar.
Luffy temassız vurmaya çalışmış ama Kizaru’nun savunmasını geçememiş Kizaru nasıl temassız vurulur öğreteyim diye Ray’in file yaptığı hareketi çakmış.Sonuç : Anlık K.O hayırlı olsun.Luffy, Kizaru'nun sırtına binip kırbacı vurmuş diye yorumladım.
kid öldü daha ne zirvesiKid yeni Shiki zaten. Gözü pek herkese racon.. zirvelerden birisi ama zirve değil.. Kid zirvesinde Big Mom kadar güçlü olur ama daha üst kulvara çıkamaz
Sentomaru'nun savunması kadar iyi savunmaya sahip olduğunu söyleyen Kizaru'yu mu geçememiş? Hani şu Lucci'nin içinden geçtiği savunma?Luffy temassız vurmaya çalışmış ama Kizaru’nun savunmasını geçememiş Kizaru nasıl temassız vurulur öğreteyim diye Ray’in file yaptığı hareketi çakmış.Sonuç : Anlık K.O hayırlı olsun.
Lucci bu savunmayı geçebilir Nika ile dövüşebilen bir adam.Fakat şöyle birşey de mümkün dünyanın en güçlü savunması bile kullanıcısı kadar güçlüdür ne kadar ekmek o kadar köfte yani o bakımdan Kizaru’nun ellerinde belli başlı kişiler hariç geçilemeyecek bir duvara dönüşebilir.Sentomaru'nun savunması kadar iyi savunmaya sahip olduğunu söyleyen Kizaru'yu mu geçememiş? Hani şu Lucci'nin içinden geçtiği savunma?
kid öldü daha ne zirvesi
Lucci bu savunmayı geçebilir Nika ile dövüşebilen bir adam.
Sadece smile atmak yasak bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum.
Katılıyorum en az 1 yılı haketmişSadece smile atmak yasak bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum.