Yarın.Öngörüş ya da spoiler tahminen ne zaman düşer?
Yarın.Öngörüş ya da spoiler tahminen ne zaman düşer?
Allah kahretsin fonttan gittik anasını satayımHype train sarı yazılmış. Bu iş bitti demektir. Hoş geldin Amiral > Yonko
Kizarudan da bir tek yemesin mi? Yonkouya var da ona yok mi?Gelip ne yapacakmış Kid ?
Dövüşü mü izleyecek
Kelime israfı da kötü bir şey la mw, insan atarken biraz ayarı olur sen kıtalararası nükleer sallama yapmışsın.Sadece smile atmak yasak bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum.
Kid = KizaruKizarudan da bir tek yemesin mi? Yonkouya var da ona yok mi?
Enflasyon piyasayı mahvetmiş. Her şey hem pahalı hem normal geliyor.Kid = Kizaru
3 milyarlık adamlar
Sarı kırmızı yapmış reis, benim avatara bak anlarsın, luffy rengi oHype train sarı yazılmış. Bu iş bitti demektir. Hoş geldin Amiral > Yonko
Vur dedik öldürmüşsün adamı. Savunma aynı savunmaysa yapar mangada çizilenler ortada ben çizmedim.Fakat Kizaru hakim daha yüksek diye daha güçlü savunma derse orası başka.Katılıyorum en az 1 yılı haketmiş
Kizaru benim savunmam da senin kadar güçlü diyormuş, Lucci Sento'yu deştiyse Kizaru'yu da deşermiş diye yorumluyorum.
Yanlış birşey söylemedim Lucci’nin o savunmayı aşması olağan birşey adam g5 formunu görmesine rağmen korkmuyor Kaido üstü 5 milyar edecek forma kafa tutuyor yumruk çarpıştırıyor.Şimdi bu adam savunmayı aşmasında kim aşsın soruyorum sana ?Kelime israfı da kötü bir şey la mw, insan atarken biraz ayarı olur sen kıtalararası nükleer sallama yapmışsın.
Kid'in Yok olduğunu hatırlatmam gerekiyor sanırım. Yok öyle biri, öldü. Yandı bitti kül olduKid yeni Shiki zaten. Gözü pek herkese racon.. zirvelerden birisi ama zirve değil.. Kid zirvesinde Big Mom kadar güçlü olur ama daha üst kulvara çıkamaz
Luffy birkaç dk eğlendi la herifle, o da kendini bir şey mi sandı nedir? Zoroya bile yenilecek birazdan ne g5le dövüşebilmesi ne kaidosu?Vur dedik öldürmüşsün adamı. Savunma aynı savunmaysa yapar mangada çizilenler ortada ben çizmedim.Fakat Kizaru hakim daha yüksek diye daha güçlü savunma derse orası başka.
Yanlış birşey söylemedim Lucci’nin o savunmayı aşması olağan birşey adam g5 formunu görmesine rağmen korkmuyor Kaido üstü 5 milyar edecek forma kafa tutuyor yumruk çarpıştırıyor.Şimdi bu adam savunmayı aşmasında kim aşsın soruyorum sana ?
Lucci'den şüphe etmiyorum deşer Kizaru'yuVur dedik öldürmüşsün adamı. Savunma aynı savunmaysa yapar mangada çizilenler ortada ben çizmedim.Fakat Kizaru hakim daha yüksek diye daha güçlü savunma derse orası başka.
Yanlış birşey söylemedim Lucci’nin o savunmayı aşması olağan birşey adam g5 formunu görmesine rağmen korkmuyor Kaido üstü 5 milyar edecek forma kafa tutuyor yumruk çarpıştırıyor.Şimdi bu adam savunmayı aşmasında kim aşsın soruyorum sana ?