Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plot armor bile yeterli gelmediği için savaşa bombaları dahil etti. Oda net şekilde o seviyenin adamı olmadıklarını kanıtladı bence.

Big Mom zaferi ve 3 milyar ödülden sonra farklı da işleyebilirdi tabi. O zaman dediğin gibi Oda böyle işledi, Law ve Kid çok güçlü derdik. Olmadı. Dönüş yaparlarsa göreceğiz artık.

Bence de Kid+Law o an için Big Mom'um dengi değildi. Ama zaten anormal güçlü olan BM'den dümdüz yumruklar yiyip, ayağa kalkan bir Kid gerçeği de var.

- Kid o darbelerden sonra ayağa kalkması plot armor kabul edelim. Bu sefer Shanks'ın karşısında düştüğü durum seriyi zora sokuyor.

- Kid'in o darbelerden sonra ayağa kalkmasını kendi dayanıklılığı olarak görelim. Bu sefer de Shanks bir diğer yonko olan BM'ye karşı aşırı güçlü oluyor.

İki durumda da serinin güç dengesi şaşıyor yani.
 
Yonkou = Amiral olsa en başından bu gücü dengelemek için Schibukai sistemine ihtiyaç duymazdı DH & Denizciler. Özellikle Aokiji gibi bir amiral Teach'e katılıp astı olmayı kabul etmişken, Shanks'ın sadece haki sallaması yeşil hıyarı korkutup kaçırmaya yeterken baya enteresan bir sav bu :) Amiraller çok güçlü evet ama asıl gücü belli ki Tanrı Muhafızları denilen ekipte göreceğiz, bir de KONG var tabiki. Bu arcta ilk cemre düşüp Kizaru yenilecek.
Aokiji Teach'e katıldı ama aynı Aokiji tek başına tayfasını indiriyordu. Aynı Teach Akainu'nun geldiğini görünce tayfasını alıp kaçtı. Arada dediğiniz kadar bir fark olsa bütün tayfa savaşırdı neden kaçsın ? Kazanırlar meyvesinide alırlardı belki. Ama kaçtı. Aramaki Red filmine kurban gitti ama bunu bi kenara koyacak olursam Shanks Oda'nın prensi. Shanks'tan çıkabilecek herhangi bir güce şaşırmam. Aramaki'yi diğer amirallerle bende pek eş tutmuyorum. Ama aynısını eski 3 lü için diyemem. Kong eski bir filo amirali. Onun gücüde bir Amiral'in gücü olur yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık