Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle belirteyim Beyazsakal bu seride en sevdiğim karakter. Amiralleri biz şişirmiyoruz görünen köy kılavuz istemez. Garp iki efsaneyle aynı anda baş edemeyiz derken kastettiği Rayleigh Kizaru karşısında ecel terleri döküyordu biraz daha devam etse kaybedecekti. Beyazsakal bütün müttefikleriyle beraber Marinefordu bastığında Donanma ağır kayıplar verdide bizim haberimiz mi yok ? Aokiji Jozuya tek attı Marco meyvesinden dolayı Kizaru ile kapışabildi büyük ihtimalle seride ki herkesi bir süre tutabilir buna müsait bir meyveye sahip ama işin sonunda Kizaru hasar bile almadı. Akainu WB ile kapıştı WB Akainuya arkadan saldırarak hasar vermesi dışında herhangi birşey yapamadı. Yerin dibine giren Akainu onca hasardan kalkıp WB tümen komutanlarının hepsini karşısına alıp savaştı sanki hiçbir şey olmamış gibi. Garp ve Sengokuya ulaşamadılar bile. Shanks savaşı bitirmeye geldiğinde Sengoku devam etseydi Donanma tam kadrosuyla orada duruyordu. Koskoca Yonkou tayfası Denizcilere net bir kayıp bile yaşatamadı.

Elimizde Marineford gibi bir gerçek var. Bütün bunları WB hastaydı argümanına sıkıştıramayız. O savaş alanında Kaido olsaydı da birşey değişmezdi. Belki 1 Amirali saf dışı bırakabilirdi o kadar. Sonuç olarak yine denizciler kazanırdı. Kaido bir Amirali yenebilir mi ? Evet. Ama herhangi bir Amirali yendikten sonra zayıf düşmesi ölümcül yaralar almaması mümkün değil. Özellikle saldırı gücü bakımından hayvani meyvelere sahip Amiraller. Kaido'yu nasıl öldüreceğine bir türlü karar veremeyen Oda magmaya düşürdü adamı öyle öldürdü. Yazarın gözünde Magma nerede ve bu güce bu seride kim sahip en basitinden böyle anlayabiliriz Akainu gibi birinin gücünü.

Şimdi geri dönelim Marineford savaşına bir tarafta Onigashima ekibi ve Big Mom tayfası olsun. Bir tarafta o Marinefordda denizci kuvvetleri olsun ? Sence öyle bir yerde 2 Yonkou yeterli olabilir miydi ? Garp ve Sengokuyuda sayarsak 5 Amiral gücü bonus olarak Shichibukailer Pacifistalar oradan herhangi bir Korsan sağ çıkabilir miydi ?

Üzgünüm ama Amiralleri fazla küçümsüyorsunuz. Gördüğümüz Yonkou sağ kolları Amirallerle yarışamaz bile. Marco hayvani bir meyveye sahip olmasa Amirallerle rakip değil ancak meze olur. Amirallerin rakibi olabilecek korsanlar ancak Yonkou'lar olabilir. Yonkouların yenmesi veya yenilmesi şaşırtıcı birşey olmaz şaşırtıcı olan herhangi bir iki tarafın galibiyetinin orta zorlukta olması olur. Eğer Amiraller bu kadar güçsüz olsaydı bir tane deli manyak çıkar bir ittifak kurar denizcileri çoktan yok ederdi.

2 efsaneyle baş edemeyiz diyen Garp Denizde ki dengeleri anlatırken 4 Yonkou'nun karşısına Denizcileri ve Shichibukaileri koyuyor. Amiraller düşündüğünüz kadar zayıf olamaz eğer o kadar zayıf olursa Bu evrende herhangi bir denge olmaz. Yıllardır süren dengenin sebebi zaten Denizcilerin hayvani bir güçte olması.

Ezcümle Yonkou = Amiral
Yonkou = Amiral olsa en başından bu gücü dengelemek için Schibukai sistemine ihtiyaç duymazdı DH & Denizciler. Özellikle Aokiji gibi bir amiral Teach'e katılıp astı olmayı kabul etmişken, Shanks'ın sadece haki sallaması yeşil hıyarı korkutup kaçırmaya yeterken baya enteresan bir sav bu :) Amiraller çok güçlü evet ama asıl gücü belli ki Tanrı Muhafızları denilen ekipte göreceğiz, bir de KONG var tabiki. Bu arcta ilk cemre düşüp Kizaru yenilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık