Gözlem hakisi olanlar başkasının gücünü sezebiliyor. Robinde olmadığı için zoronun gücünü kestiremiyor. Mangaka zoroya ip itme görevi verdi ve zoro da luffynin rakibine karışmaz. Luffy o benim dedi konu kapandı. Kaptanına güvenir. Seriyi bilmiyorsan yorum yapma.Birinin gücünü bilmek/kabullenmekle haki ne alaka. Tabi Zoro'da gerizekalı. Luffy, G4te 10 dklık araya girmişken mal mal durdu. Gidip işi bitireyim demek yerine sicim ittirdi. Ne güzel tek atıyor Doffy'e. Hayran kaldım bak ağzım açık şuan sjhsjh :dd.
Kaptana güven işini Wano savaşında çatıda çok güzel gördük.Luffy Nika olarak dirilmese Kaido şuan Zoro’yu ırgat olarak kullanıyordu.Bu seride Zoro ve Luffy’nin veya Luffy ve ek bir kişiyle birlikte neden ana kötüye dalmadıklarının hiç bir izahı yok.Gözlem hakisi olanlar başkasının gücünü sezebiliyor. Robinde olmadığı için zoronun gücünü kestiremiyor. Mangaka zoroya ip itme görevi verdi ve zoro da luffynin rakibine karışmaz. Luffy o benim dedi konu kapandı. Kaptanına güvenir. Seriyi bilmiyorsan yorum yapma.
bazı ana kötülerde gerekli mesela kaido gibi çünkü adam kendisini seyirciye ispatlamış ama çıkıp bellamy gibi birisi için gerekmez ayrıca shounen'nin olayı 1vs1 dir zaten özellikle böyle bir seri için o dediklerin çok ender olur yoksa hem p-up dengesi bozulur hem de seyirci seriden soğuyabilir.Kaptana güven işini Wano savaşında çatıda çok güzel gördük.Luffy Nika olarak dirilmese Kaido şuan Zoro’yu ırgat olarak kullanıyordu.Bu seride Zoro ve Luffy’nin veya Luffy ve ek bir kişiyle birlikte neden ana kötüye dalmadıklarının hiç bir izahı yok.
Amiral kafes itti o arcta yav. Ne anlatıyon ?Birinin gücünü bilmek/kabullenmekle haki ne alaka. Tabi Zoro'da gerizekalı. Luffy, G4te 10 dklık araya girmişken mal mal durdu. Gidip işi bitireyim demek yerine sicim ittirdi. Ne güzel tek atıyor Doffy'e. Hayran kaldım bak ağzım açık şuan sjhsjh :dd.
Şenks'e yazar. Meğersek amirale tek atmış da haberimiz yokmuş xdŞu an zaten amiral seviyesi.Amiral seviyesi bir yonko.Kanıtı da ödülü 3 milyar amirallerin ödülü de 3 milyar.
Daha güçlüdür.Luffy G5siz Big Mom'a denk
Fuji'yi durduran da Doffy'nin ta kendisi.Amiral kafes itti o arcta yav. Ne anlatıyon ?
He jınım he sadece kaptanlarına güvenir bunlar birbirlerine güvenmezler. Kıvırmaya doğru saptık. Sen şimdi hakisi olmayan Nami'nin Kaido'nun gücünü anlayamayacağını mı söylüyorsun. İstediğim şekilde de yorum yaparım keza sen de eksiklik daha fazla görüyorum.Gözlem hakisi olanlar başkasının gücünü sezebiliyor. Robinde olmadığı için zoronun gücünü kestiremiyor. Mangaka zoroya ip itme görevi verdi ve zoro da luffynin rakibine karışmaz. Luffy o benim dedi konu kapandı. Kaptanına güvenir. Seriyi bilmiyorsan yorum yapma.
Pembe tüylüye tek atarak kaptanının gururunu kırmamak adına tayfası dahil tüm adanın ecel terleri dökmesine göz yuman koca yürekli Zoro'yu sorgulamak senin ne haddine ey ekmek düşmanı Low?Rosa Zoro, Doff'a tek atarmış.