Ya hala bir şekilde kizaru ile zoro veya sanji yada ikisi birlikte savaşacağını düşünüyorum. Özellikle sanjiyle olan dövüşleri çok epik olacaktır. İkiside tekme tabanlı ve hızıyla ön plana çıkan karakterler. Hadi be goda kırma bizi.
Kizaru - Sen hiç ışık hızında tekme yedin mi?Ya hala bir şekilde kizaru ile zoro veya sanji yada ikisi birlikte savaşacağını düşünüyorum. Özellikle sanjiyle olan dövüşleri çok epik olacaktır. İkiside tekme tabanlı ve hızıyla ön plana çıkan karakterler. Hadi be goda kırma bizi.
Muhtemelen Franky'ye dövüş esnasında power up gelecek. Ya da Franky burada ağır zaiyat alacak ve Vegapunk'un da yardımıyla çok daha güçlü bir hale gelecektir. Şu kola denilen zıkkımdan kurtulurda daha iyi bir power up alırsa Franky çok sağlam bir güce ulaşabilir.Franky’i hiç göstermiyor neredeyse Oda, halbuki bu ada bildiğin Franky için tasarlanmış. Ayıp ediliyor adama, en azından üç beş p-up alsa iyi olurdu.
Şöyle bir şey olabilir sanki. Sanji eline baloncuk silahını aldı. Lucci'yi de bu balona hapsedebilir. Bu sırada adanın etrafındaki bariyer açıldığı anda savaş meydanına Jay Garcia gelir. O an Zoro ve Sanji, Kizaru'yla karşı savaşırken Luffy de Jay Garcia'ya tutar.Ya hala bir şekilde kizaru ile zoro veya sanji yada ikisi birlikte savaşacağını düşünüyorum. Özellikle sanjiyle olan dövüşleri çok epik olacaktır. İkiside tekme tabanlı ve hızıyla ön plana çıkan karakterler. Hadi be goda kırma bizi.
Kuma nereye geliyordu? Benim hatırladığım en son kendini Kızıl hata uçurmuş tırmanıyordu.Şöyle bir şey olabilir sanki. Sanji eline baloncuk silahını aldı. Lucci'yi de bu balona hapsedebilir. Bu sırada adanın etrafındaki bariyer açıldığı anda savaş meydanına Jay Garcia gelir. O an Zoro ve Sanji, Kizaru'yla karşı savaşırken Luffy de Jay Garcia'ya tutar.
Tabi bu arada Kuma da buraya doğru geliyordu onun da büyük bir katkısı olacak sanki. Bir de One Piece tarihinin en yakışıklı ve karizmatik kişiliği Caribou'nun da bu savaşta katkısı olacağını düşünüyorum.