Efsane o ki @İtachi_27 hala bir yerlerde Luffy’nin tepki verdiği adamı bekliyormuş diyorlar.Herkes amiraller meyve ağırlıklı derken @Montana hakiden sur yapıyorlardı haklı çıktı.
Efsane o ki @İtachi_27 hala bir yerlerde Luffy’nin tepki verdiği adamı bekliyormuş diyorlar.Herkes amiraller meyve ağırlıklı derken @Montana hakiden sur yapıyorlardı haklı çıktı.
Amirallerin hakisi iyi olursa yonko olurlar diyordu, bakalım yakın güçte olduklarını kabul edecek mi?Efsane o ki @İtachi_27 hala bir yerlerde Luffy’nin tepki verdiği adamı bekliyormuş diyorlar.
Luffy Sentomaru için endişelendi o yüzden o ifadeyi takındı diyordu. Sento hayatının dayağını yediği sırada Luffy’i kova tavuk yerken gördük. @Alpamis de ona uydu. O konuda bir şey dedi mi?Amirallerin hakisi iyi olursa yonko olurlar diyordu, bakalım yakın güçte olduklarını kabul edecek mi?
Anladım anladım sıkıntı yok.Stussy için bahsediyor.
Seni görünce Kid dirildi sandım açıp mangayı kontrol ettim. Hoşgeldin artık varolmayan hurdacı lobisi eşbaşkanı xDLuffy Sentomaru için endişelendi o yüzden o ifadeyi takındı diyordu. Sento hayatının dayağını yediği sırada Luffy’i kova tavuk yerken gördük. @Alpamis de ona uydu. O konuda bir şey dedi mi?
Bazen boşuna tartışıyoruz. Geçen hafta onlarca sayfa o kişi Kizaru mu diye tartıştık ama tersini iddia edenler bu hafta yorum yapmadı genelde.Efsane o ki @İtachi_27 hala bir yerlerde Luffy’nin tepki verdiği adamı bekliyormuş diyorlar.
Hurdacı lobisi hep var olacak, ben yer yer gelip aklını alırım rahat ol. Senin Lucci’ye Kizaru abisi gelince bir özgüven gelmiş. @II. Invictus gören sen gibi olmuş.Anladım anladım sıkıntı yok.
Seni görünce Kid dirildi sandım açıp mangayı kontrol ettim. Hoşgeldin artık varolmayan hurdacı lobisi eşbaşkanı xD
Luffy'yi sadece Zoro ve Mihawk yenebilir.Kizaru uyanış bile açsa Luffy’nin rakibi olamaz.Çünkü bu meyve;
- Dünyanın en saçma gücü
- Kullanıcısı D. soyundan
- 800 yıldır ilk defa uyandırıldı
- Çevresindeki herşeyi etkileyebilme özelliğine sahip.
- Kullanıcısının hayal ettiği herşeyi gerçekleştirmesine olanak dağlıyor.
- Kullanıcısı hem kral hakiyi hem de Ryou hakiyi kullanabiliyor.