Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

Kullanılan: 19 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Sentomaru için endişelendi o yüzden o ifadeyi takındı diyordu. Sento hayatının dayağını yediği sırada Luffy’i kova tavuk yerken gördük. @Alpamis de ona uydu. O konuda bir şey dedi mi?
Hocam hoş geldin. Önceki bölümdeki tepki abartıdan başka bir şey değilmiş.OP'un başlarında bunlardan çok olurdu. Bu bölüm gitti ayarı verdi güle güle.

Hocam hoş geldin. Önceki bölümdeki tepki abartıdan başka bir şey değilmiş.OP'un başlarında bunlardan çok olurdu. Bu bölüm gitti ayarı verdi güle güle.
Pek ayar göremedim. Kaido’dan her yediği dayak sonrası gülerek dönen adam Luffy. Gülmesini söylüyorsan. İlk tepki de abartı değil, senin arkandan silah patlatsalar öyle irkilirsin. Benzer bir durum birden Kizaru gelince ödler ufak patlar.

Pek ayar göremedim. Kaido’dan her yediği dayak sonrası gülerek dönen adam Luffy. Gülmesini söylüyorsan. İlk tepki de abartı değil, senin arkandan silah patlatsalar öyle irkilirsin. Benzer bir durum birden Kizaru gelince ödler ufak patlar.
Birden gelme diye bir şey olmaması lazım. Rayleigh adada kaç tane güçlü hayvan var Luffy kaç tanesini yenebilir biliyordu. Şu an Luffy'de hayvan gibi k.haki var. Saçma açıkçası bazı tepkiler. Bence Oda bizim verdiğimiz gibi anlam yüklemediği için böyle tepkiler çizmek onun için normal.

Birden gelme diye bir şey olmaması lazım. Rayleigh adada kaç tane güçlü hayvan var Luffy kaç tanesini yenebilir biliyordu. Şu an Luffy'de hayvan gibi k.haki var. Saçma açıkçası bazı tepkiler. Bence Oda bizim verdiğimiz gibi anlam yüklemediği için böyle tepkiler çizmek onun için normal.
Aptalca bir tepkiydi. Sanırsın Kizaru Wb gibi Luffy'nin arkasında bitmiş bir anda. Amiral pompalama sahnesi olarak çizmiş kendince

Kizaru adada değildi ki gemideydi. Kizaru gelince hissetti işte, birden böyle bir adamın varlığını hissedince o ifade anlam kazanıyor. Luffy haterları yangın yapınca siz o ifadeye fazla anlam yüklediniz, olan o bence. Luffy’ler yonko tayfası oldu hala tayfadakiler amiralden korkuyor muhabbeti yapanlar da boş yangın yapıyor misal. Aokiji gelince Cracker’ı ne hale getirdi gördük. Queen gibi bir karakter ne kadar imparator sol kolu olsa da bir imparatorun varlığından tırsar misal.

Kizaru adada değildi ki gemideydi. Kizaru gelince hissetti işte, birden böyle bir adamın varlığını hissedince o ifade anlam kazanıyor. Luffy haterları yangın yapınca siz o ifadeye fazla anlam yüklediniz, olan o bence. Luffy’ler yonko tayfası oldu hala tayfadakiler amiralden korkuyor muhabbeti yapanlar da boş yangın yapıyor misal. Aokiji gelince Cracker’ı ne hale getirdi gördük. Queen gibi bir karakter ne kadar imparator sol kolu olsa da bir imparatorun varlığından tırsar misal.
Luffy en güçlüyü yenip gelmiş. Bu Cracker değil Queen değil hacı.

Hele Luffy'e uyan bir tepki hiç değil şu noktada. Böyle abartılı Luffy tepkisi çok görmedim.

Luffy Kizaru’dan korkuyor demedim ki. Yonko tayfası kim gelse korkmaz diye bir şey yok. Kaido Big Mom geldiğinde endişelenmişti. O zaman en güçlü değil miydi?
Onun endişesindeki tepki bana abartı gelmemişti. Ama Luffy'nin abartı olduğunu düşünüyorum. 2 sene önce olsa bir şey diyemem. Ama şimdi ciddi abartı.

Onun endişesindeki tepki bana abartı gelmemişti. Ama Luffy'nin abartı olduğunu düşünüyorum. 2 sene önce olsa bir şey diyemem. Ama şimdi ciddi abartı.
Big Mom’ın Kaido’nun benzer bir çok tepkisini bulurum usta, dediğim gibi gereksiz takılıyorsun. Yangın yaptılar tuzağa düştün, gelecek bölüm ayarı verir demen lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık