Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun BM'nin de ilk çizimleri çok detaylıydı.

Kaido hayal ürünü olduğu için koca cüsse pala bıyık kafasına göre serpiştirmiş .

Kizaru öyle değil ama . Resmen kurumdaki 55 yaş üstü , tek tek klavye tuşlarına basarak yarım saate bir cümle anca yazan masa başı memuru Sabri abi . O kadar orijinal duruyor çizimleri . Üstüne böyle karizmatik dövüş hareketleri eklenince okuması keyifli oluyor .
 
Bizimkilerin gözlem hakileri yine kapalı herhalde. Zoro ve Sanji nasıl müsaade edebiliyor Lucci'nin o hareketi yapmasına aklım almıyor. Ek olarak Sanji'nin Stussy yaralandıktan sonra onu umursamayıp Kaku'yu tutmaya yönelmesi bence saçmaydı. Sinirlenip direkt Lucci'ye dalmasını beklerdim, orada sırf Zoro-Lucci ikilisini eşleştirmek için Sanji'yi karakterinin dışına çıkarmış Oda.

Bunların yanı sıra Kizaru yine çok iyi. Gerçekten kişiliğiyle, konumuyla ve gücüyle seride sağlam bir yenilgi aldığını hayal edemediğim nadir karakterlerden, bu havayı yaratmak kolay değil kesinlikle :sapkali:
 
Son paneller baya güzel olmuş :flaugh: Luffy'nin selam demesi ve ardından tekme atması abi o kadar mesafeden bide gear'sız vurmak muazzam.
 
Abi bir insan nasıl böyle bir olumsuz hava negatiflik yayabilir ya. Vallahi şu arkadaşın haterlığından ilk defa bu kadar tiksinti geldi. Engelliyorum ilk defa birini.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık