Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu arc'taki eşleşmeler üzerinden bir şey diyemem ben. Fakat arkadaş üstüne alınmasın, Zoro'yu şu an için fazla abartıyorsunuz dedikten sonra seri sonunda Shanks'ınir tık üstü olacak diyor. Yaw Zoro öyle olacaksa zaten şu an Kid ve Law'dan çok uzakta olmaması gerek.
Bence çok saçma bir yorum Zoro öyle olacaksa şuan Kid ve Lawdan cokta uzak olmamasi gerek sözü. Çünkü bu seride oyle bisey yok. Luffy yonkodan tek yerken bir anda top gibi oynadı. Zoro zaten kral hakiyi şelale gibi akıttı bir anda ikiside hayvan gibi güç aldılar az az gelişmiyor karakterler Allah seviyesine çıkıyor bir anda. Bence zaten uzak değildir de. Konu sadece öyle bir çıkarsama yapman. Azar azar gelişmiyor karakterler eskisi gibi oda musluğu açtı bir anda saçma şekilde.
 
Garp'ı yazar üç beş korsana yedirdi.

Neymiş durmadan gelip duruyorlarmış.

30 bin asker bize ve Oda'nın yazdığı seride aslında bir tehdit olarak görünmüyorlar ama Oda'nın kafasında tehdit olabilirler.

Aaaaa denizciler durmadan gelip duruyor ne yapacağız ühühühühüh

Diye bir sahne görebiliriz :hhh:

%95 ihtimalle kaçacaklar savaş olmaz.

Savaş olsa Nika tek başına karşı tarafı yenebilir normalde.
Tarihe egghead olayı olarak geçen olay,Luffylerin kaçması mı ? xd
 
Beckman devam ettikten sonra bir şey yapamamıştı. Kızıl Tayfası şekilci. Kaptanları kutsal ejder ona güveniyorlar, tiyatro'ya uyum sağlamamış Sarı Maymun. Tüfek doğrultmuştun sıksaydın ya? şarjör dolu değilmiş demekki :bilmem:
Bir anlık gafil avlandı Kizaru ama “korktu öldü bitti” yorumları saçma, sadece karakter eziklemek için yapılıyor. Kizaru Shanks tayfası geldikten sonra en soğukkanlı gözüken adamdı.
 
Lucci taraf değiştirdi, hain olarak görecekler onu büyük ihtimalle. Sentomaru gibi.
Muhtemelen CP9 yenilgisi sonrasi kanun kacagi ilan edilince gicik oldu. Im'e dair de supheleri oldugu icin taraf degistirecek. Sengoku ve Akainu'dan sonra Im'in varligindan suphelenen tek grup CP0 olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık