Yazdıklarını unutmak için sarhoş geziyor çocuk hatırlatman hoş olmadı.Kuzenini geri çağırsana sen ya
Yazdıklarını unutmak için sarhoş geziyor çocuk hatırlatman hoş olmadı.Kuzenini geri çağırsana sen ya
Bu gözler Kizaru’yu atletle gördü ya artık ölsem de gam yemem!Bu panelin ayrı bi büyüsü var. Tek sahnede Kizaru'ya kanım kaynadı. Gorosei tepesini fazla attırırsa Homelander'a bağlar alayına gider.
Tek panel ile iyi bir duygu verdi cidden. Bunu başaran bir de Big Mom var benim için, çaylak Kaido'ya ablalık yaptığı tanışma anı. Bir de diğer denizcilerle birlikte makarna yemesi hoştu. İsterse o da etin en alasını yer ama tam bir komutan gibi davranmış.Bu panelin ayrı bi büyüsü var. Tek sahnede Kizaru'ya kanım kaynadı. Gorosei tepesini fazla attırırsa Homelander'a bağlar alayına gider.
Tamamıyla yazara bağlı bir konu ama almamaları için bir engel yokKing ile Law ve Kidi mi kıyasladın cidden? Kid'de de kralın hakisi var bu arada. Bu ikisi big momu yendi unutmamak lazım. Zoro ve Sanji Big Mom'u yenemezdi
Bu kadar mutlu bir panel çizilmesini beklemiyordum.Bu panelin ayrı bi büyüsü var. Tek sahnede Kizaru'ya kanım kaynadı. Gorosei tepesini fazla attırırsa Homelander'a bağlar alayına gider.
Muhtemelen Vegapunk, S-Snake'e düzelttirmiştir.Bir şey sorsam ya da ben kaçırdım bilmiyorum da Boa nın seraphimi Usoop u taşa felan çevirmemiş miydi? Ee bunlar düzelmiş.
Akainu da dalga geçiyordu dimi? Luffy denizaltı ile denize götürülüyor. Shanks de orada, BUGGY'NİN, Luffy'e hasır şapka teslimini yapıp denizin altına girene kadar beklediler. Luffy'inin kaçmaması için canla başla uğraşan amiraller, dalga geçmek için boş zamanı harcamaya vakitleri var mı??? Belki de sen dersin, onlar Buggy'nin gücünü fark ettiler de buggy denizaltının yanındayken Kizaru oraya saldıramadı diye.orada dalga geçiyor beckman ile, sonra saldırıya devam ediyordu zaten.
Akainu da dalga geçiyordu dimi? Luffy denizaltı ile denize götürülüyor. Shanks de orada, BUGGY'NİN, Luffy'e hasır şapka teslimini yapıp denizin altına girene kadar beklediler. Luffy'inin kaçmaması için canla başla uğraşan amiraller, dalga geçmek için boş zamanı harcamaya vakitleri var mı??? Belki de sen dersin, onlar Buggy'nin gücünü fark ettiler de buggy denizaltının yanındayken Kizaru oraya saldıramadı diye.
KİZARU, BEN BECKMAN'DAN KORKTUĞU İÇİN DURDU. BUNU KABUL EDİN ARTIK. SONRA LUFFY TAYFASI DENİZ ALTINA BİNİNCE, SHANKS VE TAYFASI LUFFY'İ MÜCADELESİNE BIRAKTI. DİĞER AMİRALLER BU YÜZDEN YENİDEN SALDIRIYA TEKRARDAN GEÇTİ.
Koby bile bir çok koramirali yer.Max Zoro seviyesi adamlar nasıl Kid ve Law seviyesinde olmasın? minimum Smoker seviyesi de değiller, çok daha güçsüzü var.