Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir şey yok, kelepçe ile lazer yedikten sonra yerden kalkamıyor. Onun dışında meyvesi dayanıklılık vermiyor, yenilenme veriyor. Adam hakili saldırı ile yaralansa bile sonrasında iyileşebilir yani öyle über bir meyve. O meyveye rağmen yarım saatte King ve Queen tarafından perti çıkan adama dayanıklı demem.
Yaşlanmış. 2v1 kolay iş değil bir de kendi seviyesindeki adamlara karşı. Mesela Shiki, Garp ve Sengoku'ya ciddi zarar verememiş Marinefordun yarısı yıkılsada..
 
Bütün bir adanın üstünden geçip devrilmek şöyle dursun bundan sadistçe zevk alıp herkesi tokatlayan Kaido’ya bak :artiz:
Birde daha terlememesine rağmen amiral gorosei geliyor diye kaçmayı düşünen Luffy’ye bak :artiz:
 
King ve Marco'ya yakın ödül vererek zaten aralarında çok fark olmadığını gösterdi. King sadece dayanıklılık diyorsun da zaten sağ kollar bir konuda çok üst seviyeye çıkmış karakterler. Marco, Dayanıklılık. King, Savunma. Katakuri, Gözlem (kaçınma) Bu sayede zirve karakterler karşısında bir süre durmayı başarıyorlar. King dediğin adamın ırkıyla Seraphimler üretildi. Luffy, Zoro serapimlere kolay hasar veremedi. King'in kaybettiği darbeler kral hakili darbeler o Zoro'ya Marco'da kaybederdi. Katakuri donanımlı olsa da dayanıklılık yönünden uzun süredir ciddi dövüşe girmemesi ve gücü kolay kolay darbe yememesini sağladığı için belki de ama zayıf. Dayanıklılık konusunda King'in oldukça gerisinde he o açığını diğer yetenekleriyle kapatıyor zaten King ve Kata dövüşecek olsa Kata üzerine kumar oynarım ama kafa kafaya bir dövüşten başka bir şey kimse beklemesin
Seraphimlerin hasar yememe sebebi arkalarındaki alevler sönmüyor , sönüyorsa da gösterilmedi henüz. Katakuri dayanıklı değil demekte yanlış Luffy ile ayna boyutunda çok uzun süre savaştı sağlam darbeler aldı o zamanlar Luffy'nin o savaşı yendiğini kabul etmedi ben dahil çoğu kişi. Ödüller gücü yansıtmıyor bunu eski shicbucai ödüllerine bakıp görebiliriz çoğu sağ koldan fazla ödüle sahipler. Luffy , Law , Kid aynı ödüldeler Buggy daha fazla ödüle sahip . Bu tamamen dünya hükümetinin tehlike potansiyel politikası. Luffy daha fazla ödül alabilirdi ama dikkat çekerdi. Yada Dragon en fazla ödüle sahip denilen adam hala sıfır aksiyon. King arkasındaki alevi aç kapa yapmadan işi dayanıklılığa vursa Zoro kendi kendine düşecekti . Kaido da King de bilerek isteyerek gidip alamayacakları darbelere kucak açtı tamamen deli cesareti ve ego onları bu hale getirdi
 
Yaşlanmış. 2v1 kolay iş değil bir de kendi seviyesindeki adamlara karşı. Mesela Shiki, Garp ve Sengoku'ya ciddi zarar verememiş Marinefordun yarısı yıkılsada..
La Garp ve Sengoku nere Queen ve King nere. King’in alev saldırıları dışında çok üst düzey bir saldırı gücü yok aynı şekilde Queen de üst düzey bir saldırı gücüne sahip değil. Bunlar kral hakili dövüşse neyse, normal ataklara o hale gelmiş Marco. O meyve olmasa demek ki beş dakkada perti çıkacak düşün.
 
Hala Zoro'nun law ve kidden güçlü olmadığını savunanlar var. Kardeş kral haki sonrası o tartışma bitti. King'e 3 atan bunlara tek atar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık