Burası karışabilir xd@Borsalino son gelen spoiler doğru mu ?
Bu son haber doğruysa final vuruşu olurBurası karışabilir xd
Hangi spo?@Borsalino son gelen spoiler doğru mu ?
CG’nin Dünya Hükümeti kadar parası yoktur 3 milyar yine iyi. Amirallere artı yazdı yine.Garp’ın CG ödülü üç milyarmış, amiral ödülleri de üç milyarmış. Beklediğimden az çıktı.
10 aldım bir kere bu yorumlarını yanlışlıkla beğenmiştim çan eğrisi var mı ?Ne kadar Garp fanısınız testi
Daha önce en az bir kez @Whitebear D ile tartışınız (10p)
Forumda en az bir kez Montana ve Datte'nin Garp öven yorumlarını beğendiniz (10p)
Garp> Wb iddiasını hararetli bir şekilde savundunuz (15p)
Garp'ı marineforddaki tutumlarindan dolayı bir kez bile eleştirmediniz. Aksine destek verdiniz (25p)
Garp'ın bu yaşta bile bir imparatora denk savaşabileceğini, hatta eşleşmeye göre kazanabileceğini düşünüyorsunuz(20p)
Garp'ı bu yaşta bile yakışıklı ve gideri olan bir delikanlı olarak görüyorsunuz (5p)
Ne zaman Cherlo'nun Garp analizini okusanız gözleriniz dolar (5p)
Garp, beş tane Zoro ile tek başına vs atsa bile Zoroları yenerdi diyorsunuz (10p)
@Montana ustam kaç puan alıyorsun bu testten
Spoileri görünce tepkin ne oldu merak ediyorum.10 aldım bir kere bu yorumlarını yanlışlıkla beğenmiştim çan eğrisi var mı ?
10 mu aldın ?10 aldım bir kere bu yorumlarını yanlışlıkla beğenmiştim çan eğrisi var mı ?
Bizim görmediğimiz neyi gördün? @Alpamis sen anlarsın, ne gördü bu Red?@Borsalino son gelen spoiler doğru mu ?
Amiral ödülü konusunda tahmin ettiğim oldu da Garp için dedim düşük diye. Onu efsane diye ayırırlar gibi düşünmüştüm. Akainu reisi filo olarak ayırsınlar bari.CG’nin Dünya Hükümeti kadar parası yoktur 3 milyar yine iyi. Amirallere artı yazdı yine.
İsim isim değil de hepten amiral grubu olarak koydularsa 3.5 ya da 3 olabilir