Dediğim gibi para bulamayan Croco'ya eksi yazar. Tüm sorumlusu o.Aramaki ile aynı ödülü alması saçma Garp’ın. İçime sinmedi.
Dediğim gibi para bulamayan Croco'ya eksi yazar. Tüm sorumlusu o.Aramaki ile aynı ödülü alması saçma Garp’ın. İçime sinmedi.
Bu gerçek mi temkinli davranıyorum şimdilik , klavyeyi yağlamaya başlıyorum yarım saate.Aramaki ile aynı ödülü alması saçma Garp’ın. İçime sinmedi.
Seninle uyuştuğumuz tek konu Garp olabilir xDZoro'yu niye kattın yav. Ne güzel 0 çekecektim emin olamadım şimdi.
Gerçek. Garp ve amiraller 3 milyar Cross Guild ödülü almış.Bu gerçek mi temkinli davranıyorum şimdilik , klavyeyi yağlamaya başlıyorum yarım saate.
Değildir ya WG’de belli başlı isimler haricinde başka birinin yazdığına güvenmeyin. Olsa Lance ilk paylaştığında yazardı.Gerçek. Garp ve amiraller 3 milyar Cross Guild ödülü almış.
Bu Eten onaylamış diyorlar. Ben inandım o yüzden, gerçektir.Değildir ya WG’de belli başlı isimler haricinde başka birinin yazdığına güvenmeyin. Olsa Lance ilk paylaştığında yazardı.
Red sonunda aydınlanmış.Beyler hayırdır ne oldu? @Montana