“ Haaa bu muymuş biliyordum. “ bakıp geçtim vaktim yoktu.Fazla havalı giriş yapmasından belliydi zaten hatalar yapacağı.Spoileri görünce tepkin ne oldu merak ediyorum.
“ Haaa bu muymuş biliyordum. “ bakıp geçtim vaktim yoktu.Fazla havalı giriş yapmasından belliydi zaten hatalar yapacağı.Spoileri görünce tepkin ne oldu merak ediyorum.
Garp tüm bb korsanları ile savaşıyor o mu.?@Borsalino son gelen spoiler doğru mu ?
Paraları yetmemiştir. Zekası ve finans yeteneğiyle övülen Croco'ya eksi yazdı.Cross Guild adlı garabet oluşumunun Garp’a yaptığı itibar suikastine bakın. @ch3rlo @Dattebayo..! @Alpamis
50 + 1 gerekli hocam .Elli alarak kılıçdarın oy oranını geçmişsin bu seni başarılı yapar yine de....
Bu arada normal bu ödülü alması. Cross Guild'te, Dünya Hükümeti kadar para olmasın bir zahmet ve en önemlisi denzicilerin tayfası yok. Yonkolar da tayfasız olsa benzer ödülü alırlardı. Doğruysa tabi spoiler.Cross Guild adlı garabet oluşumunun Garp’a yaptığı itibar suikastine bakın. @ch3rlo @Dattebayo..! @Alpamis
Aramaki ile aynı ödülü alması saçma Garp’ın. İçime sinmedi.Bu arada normal bu ödülü alması. Cross Guild'te, Dünya Hükümeti kadar para olmasın bir zahmet ve en önemlisi denzicilerin tayfası yok. Yonkolar da tayfasız olsa benzer ödülü alırlardı. Doğruysa tabi spoiler.
Garp'ın normalde alacağı ödül 5 milyar falandır.
Zoro'yu niye kattın yav. Ne güzel 0 çekecektim emin olamadım şimdi.Ne kadar Garp fanısınız testi
Daha önce en az bir kez @Whitebear D ile tartışınız (10p)
Forumda en az bir kez Montana ve Datte'nin Garp öven yorumlarını beğendiniz (10p)
Garp> Wb iddiasını hararetli bir şekilde savundunuz (15p)
Garp'ı marineforddaki tutumlarindan dolayı bir kez bile eleştirmediniz. Aksine destek verdiniz (25p)
Garp'ın bu yaşta bile bir imparatora denk savaşabileceğini, hatta eşleşmeye göre kazanabileceğini düşünüyorsunuz(20p)
Garp'ı bu yaşta bile yakışıklı ve gideri olan bir delikanlı olarak görüyorsunuz (5p)
Ne zaman Cherlo'nun Garp analizini okusanız gözleriniz dolar (5p)
Garp, beş tane Zoro ile tek başına vs atsa bile Zoroları yenerdi diyorsunuz (10p)
@Montana ustam kaç puan alıyorsun bu testten