Luffy Hachinosu'ya gelip meydanda Garp'ın kelleyi kazıkta görürse seri uçuşa geçer ama nerede Oda'da o yürek.Adamı karnından şişlemişler,şimdi bu adam ayağa kalkacakmış.vay be lütfüye tuzak ķuracaklar gibi.
Luffy Hachinosu'ya gelip meydanda Garp'ın kelleyi kazıkta görürse seri uçuşa geçer ama nerede Oda'da o yürek.Adamı karnından şişlemişler,şimdi bu adam ayağa kalkacakmış.vay be lütfüye tuzak ķuracaklar gibi.
Kum torbası olduğundan başka bir şey görmedik.Mesela WB MF'de ne gösterdi saysana
Öldürmek için kovalasa öldürürdü de Akainu yuvarlanıp küfürler ederken.2 arkadan tık yüzünün yarısı yok 0 amiral He akainu ölüp yerine yossi kohen geçtiyse bilemem.
Ya seni tatmin etmeyebilir reis zaten orada tekleye tekleye gitse de etmeyecektiÖldürmek için kovalasa öldürürdü de Akainu yuvarlanıp küfürler ederken.
Sen rahat ol Müsteşar Garp'ını görüyoruz ve hiç tatmin etmiyor
Bence Pica YC4 üstü bir karakterdi. O meyve gücüyle hangi YC3 onu yenebilir. Mesela Jack o hantallığıyla yenebilir mi? Mümkün değil. Cracker ve Yasopp yenebilir. Jinbe yenemez. Elizabello'nun, King Punch yumruğu ve Chinjao'nun en güçlü saldırısı ortaklaşa olduğu halde sadece kolunu alabildiler. Herif full beden Haki kaplaması yapabiliyor.Pizarro'da Pica'nın meyvesinin bir üst versiyonuna sahip herhalde. Birebir çizimler aynı. Pica benim için Yc4 seviyesi bir karakter olsa da Teach'in tayfasında sol kol olarak gördüğümüz bir adamın daha farklı bir yeteneği olmasını beklerdim ya da diğer ihtimal bu adam sol kol değil.
Oda para kaynağını kapatmaz.akıllı adam çoluk çoçuğa, cilt ,oyuncak,figür vs satmak varken ne diye seriyi kana boyasın.aha figür,reklam varsa mesajı silin.Luffy Hachinosu'ya gelip meydanda Garp'ın kelleyi kazıkta görürse seri uçuşa geçer ama nerede Oda'da o yürek.
Garp'ın bu serideki en ..... karakter olduğu benim için sabit zaten ama güç namına laf edecek halim yok. İnanmayabilirsin ama eğer ciddi anlamda bir şeyler yaparsa hakkını veririm. Şuan da hakkını veriyorum. Hakkı bu kadar.Ya seni tatmin etmeyebilir reis zaten orada tekleye tekleye gitse de etmeyecekti
Bu arada eğer yerine altına girince birini yenmiş sayıyorsan Kuzan bu bölüm daha yeni ortaya çıkıyor orta panellerde hani geçen bölümlerde tek darbede yerin altına gömmüştü yaGarp'ın bu serideki en ..... karakter olduğu benim için sabit zaten ama güç namına laf edecek halim yok. İnanmayabilirsin ama eğer ciddi anlamda bir şeyler yaparsa hakkını veririm. Şuan da hakkını veriyorum. Hakkı bu kadar.
O adada dişe dokunur iki kişi var biri Kuzan diğeri Shiryu. Tek de değil yanında bir sürü eleman var. Şimdilik tam bir hayal kırıklığı devamını getirir bir şeyler gösterirse gösterdi deriz.