Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aokiji garp'a bir iyilik yapabilir. Çok uzayacaga benzemiyor. Seneryo iyi veya kötü, oda aksiyon aldi. 1-2 bölüme neticelenebilir. Garp bu darbe ile bitmeye geldi ise WB gibi hasar alsa ne olurdu acaba 🤔

Gerçi bitti havasi vermedi garp. Biraz daha devam edicek gibi. Yardim gelmez ve gemi parçalanirsa gidici gibi. Ancak koby için oda ayarlar birseyler.
 
Eski efsaneler cidden başka seviye. 122 sayfa yorumdaki, yok wb guclu yok garp güçlü gibi 15 yaşında çocuksu dalaşmalari yok sayarsak, yc1 karakter kılıcı sağlam sapliyor garpa, garp tutup yere gomuyor adamı. Sonrasinda kuzanla haki carpistiriyor. Bambaskaa seviyede ve bu adam kac yaşında. Son panelde de yenilmiş izlenimi vermedi, daha devam edebilecek gibi de off panel geçer Soda
 
Garp’ın son sahnedeki yüz ifadesi hayra alamet değil. Umarım kalkar da şova devam eder.
Bana bir avutmadan daha çok kesin konuştu gibi geldi sanki tamamen eminmiş gibi, acaba Gençliğindeki gücüne geri döndürecek bir ilacı falan mı var ilac Garp'a zararlı ama bir süreliğine en güçlü haline dönüyor olabilir böyle bir durumda kesin olarak oradan çıkarlar.
 
Oğlum bu Coby ne faydasız bir adam böyle. Lan sen kimsin de kurtlar sofrasında geziniyorsun? Senin yüzünden adam koca kılıcı yedi. Kodumun hadsizi! BTS üyesi kılıklı yumuşak! Testosteron fukarası köpek!
 
Garp'ın bu serideki en ..... karakter olduğu benim için sabit zaten ama güç namına laf edecek halim yok. İnanmayabilirsin ama eğer ciddi anlamda bir şeyler yaparsa hakkını veririm. Şuan da hakkını veriyorum. Hakkı bu kadar.

O adada dişe dokunur iki kişi var biri Kuzan diğeri Shiryu. Tek de değil yanında bir sürü eleman var. Şimdilik tam bir hayal kırıklığı devamını getirir bir şeyler gösterirse gösterdi deriz.
WB, dişe dokunur şekilde bir tek Akainu ile savaştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık