Paneller gelmeden emin konuşmak istemedim ama birine kılıcı sokunca evlilik teklifi eden insan pozisyonuna giriyor diğeri devam ediyor sen hala bunları aynı görüyorsan görmeye devam et.Tüm panellerden.
Paneller gelmeden emin konuşmak istemedim ama birine kılıcı sokunca evlilik teklifi eden insan pozisyonuna giriyor diğeri devam ediyor sen hala bunları aynı görüyorsan görmeye devam et.
Yani neler denmişti Zoro için ahhh ahh
WB dövüşte 100lerce kılıç darbesi yedi Müsteşar sen rahat ol biz biliyoruz kimin kılıç darbesi yediğinde şekilden şekile girdiğini.Paneller gelmeden emin konuşmak istemedim ama birine kılıcı sokunca evlilik teklifi eden insan pozisyonuna giriyor diğeri devam ediyor sen hala bunları aynı görüyorsan görmeye devam et.
Mesela WB MF'de ne gösterdi saysanaWB dövüşte 100lerce kılıç darbesi yedi Müsteşar sen rahat ol biz biliyoruz kimin kılıç darbesi yediğinde şekilden şekile girdiğini.
Dedenize sahip çıkıyorsunuz anlıyorum ama şu haliyle boş tenekeden ibaret biraz bir şeyler göstermesi lazım.
2 tık bir AmiralMesela WB MF'de ne gösterdi saysana
2 arkadan tık yüzünün yarısı yok 0 amiral He akainu ölüp yerine yossi kohen geçtiyse bilemem.2 tık bir Amiral