Eşitliğini Oda bile göstermiş aynı durumun benzerini çizmiş anlamıyorsan ben ne yapayım.Şimdi Shiryu'nun darbesiyle Squardo eşit mi? Onu bir yorumla. Kara kılıç motiflerine benzer motifli bir kılıç girdi Garp'a son süratle.
Kılıcın saplandığında kesmek dışında bir etkisi var mı? Yani kestiği alan dışında alana etki bırakıyor mu ? Kral hakili saplasa etki eder diyeceğim ama sadece silahlanma hakisiyle aynı etki olmaz sanırım.Şimdi Shiryu'nun darbesiyle Squardo eşit mi? Onu bir yorumla. Kara kılıç motiflerine benzer motifli bir kılıç girdi Garp'a son süratle.
Gene başlamışsın algıya şunu hangi panelden çıkardın la Sana aynı sahnenin WB versiyonunu atabiliriz reis , Amiral ile fiziksel darbeleşiyor meyve çarpıştırmıyor adamEşitliğini Oda bile göstermiş aynı durumun benzerini çizmiş anlamıyorsan ben ne yapayım.
Kılıç baştan sona girip çıkıyor deliyor bu kesik yada yumruk değil delmiş işte adamı. Eşitleştirmiş panellerde Garp biraz fazla titrek durmuş ama darbeden sonra bacakları güçsüz diyedir belki
Alpacım şu haliyle bırak WB denkliğini kendi namını bile kurtaramaz kalkıp doğru düzgün bir şeyler yapması lazım. Epik bir havası bile yok şimdilik.
Tüm panellerden.Gene başlamışsın algıya şunu hangi panelden çıkardın la
He WB gibi diz üstü çökmemiş Shiryu vurmuş yere sokmuş.Eşitliğini Oda bile göstermiş aynı durumun benzerini çizmiş anlamıyorsan ben ne yapayım.
Kılıç baştan sona girip çıkıyor deliyor bu kesik yada yumruk değil delmiş işte adamı. Eşitleştirmiş panellerde Garp biraz fazla titrek durmuş ama darbeden sonra bacakları güçsüz diyedir belki
Alpacım şu haliyle bırak WB denkliğini kendi namını bile kurtaramaz kalkıp doğru düzgün bir şeyler yapması lazım. Epik bir havası bile yok şimdilik.