Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087: Savaş Gemisi Torbaları

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 102 60.4%
  • Orta

    Kullanılan: 49 29.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ile birlikte Big Mom deviren Kidd yanında Law yokken diğer bir yonkou'dan yarım yiyor sağ kolu ile birlikte. Tamamen yazarın hikayenin devamlılığı için uygun gördüğü ve anlık aldığı kararlara göre saniyelik değişiyor güç dengeleri.

Tam olarak bu sebepten dolayı Garp'ın bu adadan sağ çıkamayacağını düşünüyorum. Denizcilerin hikaye örgüsü Garp'ın acısını çekip olgunlaşan Coby üzerinden ilerlemeli zira. Umarım Karasakal falan gelir de en azından yonkou elinden indirilir Garp.
Law ve Kidd Bigmum'ı yenemedi sadece aşağı atabildiler. Yani güç olarak ikisinin toplamı Bigmum etmiyordu. Onların yaptığını Jimbei tek başına yapmıştı yada King tayfası ile beraber yaptı. İki durumda da şans faktörü ile kurtuldu. Yani Jimbei Bm'yi suya attığında Perorin oğlu onu kurtarmasa Jimbei Bigmum'dan güçlü mü olacaktı. Law ve Kidd aşağı yukarı Zoro Sanji arası bence daha iyi değiller.
 
Millet kafayı yemiş ulan kidde var kral hakisi garpta mı olmayacak?
Garp’ta çıkması kısmen garip olur.Garp’ta biz ne bir amaç gördük ne de bir fikir sadece çalışıyim çalışıyim korsan yumrukluyim kafası haraket ediyor ara sırada kurabiye falan yiyor.Ek olarak Garp Kral hakisiz bu güce gelmişse büyük artı yazar.

Aokiji senin tutmalıyım derken Karasakal gelene kadar kal geldiğinde birlikte tüm Karasakal tayfasını yok ederiz demek istiyor olabilir.
 
Son düzenleme:
Ben anlamıyorum ya seri başından beri oda garp kahraman garp şöyle bakışı efsane dağları tek yumrukla toz eden vs vs vs ee kılıçla gelip içinden geçmek ne ağa yok mu bunda savunma hakisi bastır kesemesin shiye tek at copy al kaç bı kerede böyle olsa senaryo.
 
Garp'ı Wb dengi olarak görmezseniz sorun yaşamazsınız arkadaşlar.

Bu arada bu tartışmalar baya palazlanıp gidecek. Garp sonraki bölümler psikopata bağladıkça hani Wb-Roger dengi değildi noooooldu'lar havada uçuşacak :)
 
Garp psikolojik olarak çökmüş,loser bir karakter hala farkına varamadıniz sanirim.


luffy'nln dofu yenmesi bile adadaki herkesin psikolojik olarak luffy'i desteklemesi, arkasında olmasıdır. (10 dk'da biten luffy)

Adamın oğlu karşısında
Torunu karşısında
Öğrencisi karşısında

Al sana sıfır psikoloji gelse dövüş evrenle
0 motivasyon kaldı adamda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık