One piece fanları ne zaman bu kendi hayal ürünleri olan güç tier olayını bırakacaklar merak ediyorum. Oda bile umursamıyor veya ciddiye almıyor hiçbir şeyi.
Law ile birlikte Big Mom deviren Kidd yanında Law yokken diğer bir yonkou'dan yarım yiyor sağ kolu ile birlikte. Tamamen yazarın hikayenin devamlılığı için uygun gördüğü ve anlık aldığı kararlara göre saniyelik değişiyor güç dengeleri.One piece fanları ne zaman bu kendi hayal ürünleri olan güç tier olayını bırakacaklar merak ediyorum. Oda bile umursamıyor veya ciddiye almıyor hiçbir şeyi.
Tek mi attı acaba xdKuzan Garpa düşman yetiştirmekte üstüne yok dedikten sonra Garpın artık bitti benim kalın kafalı öğrencim deyip yumruk çarpıştırması ve Kuzanın gösterilmeyip Garpın yerde üzgün yatması aklıma nedense Kuzana kötü şeyler olduğunu getirdi , Garp sanki Kuzana üzüldüğü için bu halde gibi .
Garp neden artık bitti dedi onu anlamadım .
Hepsi KK olabilir,bm'de akıl yok o ayrı.Ben bu seride herhangi bir güç seviyesi olduğuna inanmıyorum. Big Mom ile Shanks'ı aynı lige koyamam ben.
Kuzan saf dışı kalmasada sağlam bir hasar aldı muhtemelen. Yoksa bu kadar kolay şekilde yenilecek adam değil:dTek mi attı acaba xd
Fairy tail bile bu seriden daha güvenilirdir o konuda. Adamın serinin finali dışında umursadığı bir şey yok hiçbir zaman da olmadı zaten. En azından yeni dünya ile birlikte kesin olarak kayboldu.One piece fanları ne zaman bu kendi hayal ürünleri olan güç tier olayını bırakacaklar merak ediyorum. Oda bile umursamıyor veya ciddiye almıyor hiçbir şeyi.
Garp kucak hasretinden yatıyor bölüm sonunda, ırsi heraldeEleman düşüyor yanında 3 kişi var onu koruyan Alpamış'a kalsa tek başına savaşıyor, tabi o da haklı Garp'ı kucaklayıp götürmedikleri için Garp tek savaşıyor sanıyor xD
Fairy tail o konuda op den 10 gömlek üstün.Oda sabah kalkıyor çay suyunu koyuyor.Çayını demledikten sonra kahvaltasını yaparken zeytin yağına ekmek bandırıp yerken ağzından tükürükle karışık ekmek taneleri ile kendi kendine dur şu x karakterinin gücünü kısımde okuyucular çıldırsın diyordur : )Fairy tail bile bu seriden daha güvenilirdir o konuda. Adamın serinin finali dışında umursadığı bir şey yok hiçbir zaman da olmadı zaten. En azından yeni dünya ile birlikte kesin olarak kayboldu.