İşin esprisi o bu kadar kolay yenilmez tabii xdKuzan saf dışı kalmasada sağlam bir hasar aldı muhtemelen. Yoksa bu kadar kolay şekilde yenilecek adam değil:d
İşin esprisi o bu kadar kolay yenilmez tabii xdKuzan saf dışı kalmasada sağlam bir hasar aldı muhtemelen. Yoksa bu kadar kolay şekilde yenilecek adam değil:d
Ne anlatıyon ?Fairy tail o konuda op den 10 gömlek üstün.Oda sabah kalkıyor çay suyunu koyuyor.Çayını demledikten sonra kahvaltasını yaparken zeytin yağına ekmek bandırıp yerken ağzından tükürükle karışık ekmek taneleri ile kendi kendine dur şu x karakterinin gücünü kısımde okuyucular çıldırsın diyordur : )
Öyle demiyordur. Onun dediği şey şu aslında. Bir mevzu var yaşanacak gerisi teferruat. Ben okuyucu gözünden de bakmıyorum esasında. Garp gibi bir adama minicik de olsa hani üç beş bölümlük bir arc çizsin isterdim. Mangakanın kendisi bile böyle şeylerden keyif almaz mı diye düşünüyorum. Bir akainu aokiji dövüşünü resmetmek harika bir şey ki bu adam dövüş çizemiyor da değil bu arada. Gördük yani kaido luffy dövüşünde muhteşem paneller de var. Garp bir şekilde bu seriden çıkacaksa öncesinde bu adamın neler yaptığını bize göstermesi gerekirdi. Bu wb için de geçerli roger için de. Adam bırak bizi kendini bile bundan mahrum bırakıyor.Fairy tail o konuda op den 10 gömlek üstün.Oda sabah kalkıyor çay suyunu koyuyor.Çayını demledikten sonra kahvaltasını yaparken zeytin yağına ekmek bandırıp yerken ağzından tükürükle karışık ekmek taneleri ile kendi kendine dur şu x karakterinin gücünü kısımde okuyucular çıldırsın diyordur : )
İnşallah.Bu arada Shiryunun kılıcında zehir olabilir . Garpa birde oradan handikap verecek gibi hissediyorum
Haki ile karartmış.Shiryu'nun kılıcı hakiden dolayı mı kararmış yoksa kılıç kara mı ?