Şeker verme bahanesiyle tenhaya çağırıp tineri basan adamlar için ihtiyacın olduğunda cebine çaktırmadan harçlık bırakan insanları karşına alıyorsun sedaaa. Bu batağa düşme
Bu bölüm nezlinde yazıyorum sadece.
Garp için adada şuan rakip diyebileceğin bir tek Kuzan var. O bahsedilen misli korsan Garp'ın üflemesine yok olmalı. Geri kalan Karasakal korsanları da tehdit olmamalı. Garp bir kılıç ve bir kaç yumruğa kendini salmamalı. Fakat öyle bir surat ifadesi var ki kendisi için güven vermiyor. Ki Garp ile gelen ekip Law'ın tayfasından daha iyi görünüyor. Şuan sadece Grus iş yapıyor olsa da.
Law için gelirsek rakip diyebileceği Karasakal vardı. Diğerleri tehdit değildi. Garp, Karasakal olmadan yakalanır ya da düşerse (bu beklenmeyen bir şey bekleyen olduğunu sanmıyorum sadece bölümden alınan vibe öyle olduğu için diyorum) daha çok Kuzan'dan sebep düşmüş olacak.
Law, Karasakala yenilirken Garp Karasakalın adamı Kuzan'a yenilmiş olacak. Karasakal, Luffy'nin rakibi Kuzan'sa dövüşürse bakacağız onunda kimle olacağına.
Şuan tehlikeli sularda olduğumu biliyorum. O yüzden bir kez daha belirtiyorum gidişat böyle olursa diye.
Ek olarak ne yazarsan da haklısın.