Yok ya Garp bi Beyaz Sakal dayı gibi şöyle bir efsane oluşturamadı, kaypak bir İmpeldown gardiyanıyla düşmüş bir amiral yetti Garpcığa.Ne kadar Garp’ı sevmesemde eski jenerasyonun efsanelerinden birisinin Karasakal korsanları karşısında harcanmasına üzülüyorum.Kötü yazarlığın sonuçları belki 15 yıldır serinde olan ve anlata anlata yere göğe sığdıramadığın bir karakterin dövüşünü off -panel çiziyorsan ve bu karakterin yenilmesi için gökten bahaneler indiriyorsan senin yazarlığın kötüdür.Garp Karasakal korsanları karşısında kaybetmedi Oda karşısında kaybetti.
Bogard reis olursa iyi olur.Gemiyi gerçekten kim kurtaracak merak etttim seçenekler:
Bogard
Moria
Sengoku(veya bölgeye sonradan gelme ihtimali olan başka bir denizci)
Kuzan(pek olası değil gibi)
Cross guild(Mihawk ve Crocodile)
gibi
Luffynin olmadığı yerde Garpı öldüreceğine ihtimal bile vermiyorum caneİstersenizAka'yı getirin, o adam ölecek. Ölecek.
İstemeyiz.İster misiniz, Moria gelip Garpa yüzlerce gölge verip Luffy de olduğu gibi güçlensin.
Garp'ta sıkıntı yok. Salak Coby sağolsun. Tabi böyle çizmeyedebilirdi mangaka. Ama Garp öleceği için altyapı yapıyor işte.Bende shiryunun çöp meyvesi nerede işe yarıyacak diyordum. Haki master olarak anılan adam ve gözlem hakisi allahı olması bekelenen adamda işe yaradı goda beee
Her şekilde sıkıntı var. Son ana kadar sezemedi mi shlryuyu? Bide bu adamın armamenti nerde?İstemeyiz.
Garp'ta sıkıntı yok. Salak Coby sağolsun. Tabi böyle çizmeyedebilirdi mangaka. Ama Garp öleceği için altyapı yapıyor işte.
Baştan beri hedefi benim dediği için kendisine odaklanmış Coby özelinde düşünmemiş olabilir. Geleceği görecek kadar halısı kalmamış ya da başka bir şeye odaklandığı için o an kullanamamış olabilir. Bir de Shiryu ciddi hızlı bir karakter.Her şekilde sıkıntı var. Son ana kadar sezemedi mi shlryuyu? Bide bu adamın armamenti nerde?
Armamentten hızlı mı shlryu kfdjjdjfBaştan beri hedefi benim dediği için kendisine odaklanmış Coby özelinde düşünmemiş olabilir. Geleceği görecek kadar halısı kalmamış ya da başka bir şeye odaklandığı için o an kullanamamış olabilir. Bir de Shiryu ciddi hızlı bir karakter.