A-Abi One Piece zaten shounen.Garp kime ne yapmış, Aokiji'ye lafta ders vermiş verdiği derste gemiye vur.
Bu ne len anca shounenlerde olur bu kadar saçma bir eğitim.
A-Abi One Piece zaten shounen.Garp kime ne yapmış, Aokiji'ye lafta ders vermiş verdiği derste gemiye vur.
Mallığı saflığından geliyor. Kalbi çok temiz. Bir denizcinin olması gereken gerçek form Coby. Çapsızlık mallık olayını geç yardıma muhtaç insanlara yaklaşımına adalet anlayışına bak. O yüzden kıymetli. Kıvama geldiğinde geri zekalı gibi hareket etmeyi bırakıp doğru hamlelerle düşmanlarının fişini çektiğinde örnek denizci olarak nam salar piyasada.Benim anlamadığım, denizciler de karakter olarak güç olarak Coby'ye 10 basacak bir sürü karakter vardır. Niye Coby? Sasuke mi bu, paralel işleyecek? Bundaki irade 10 dorukilik denizciler de vardır.
İnsanlar sırf saf diye küçümsüyor Koby'i... Güç olarak gayet potansiyelli birisi ve en önemlisi o kızı geç, Luffy ve Zoro'nun bu kadar güvendiği adam amiral de olacaktır, filo amirali de... Ayrıca çocuğun karakteri de gayet sağlam, o savaşta Akainu'ya ondan başka kimse karşı çıkamamıştı. Gösterselerdi o zaman karakterleri diğer denizciler. Birazcık daha özgüven gerekiyor sadece.Mallığı saflığından geliyor. Kalbi çok temiz. Bir denizcinin olması gereken gerçek form Coby. Çapsızlık mallık olayını geç yardıma muhtaç insanlara yaklaşımına adalet anlayışına bak. O yüzden kıymetli. Kıvama geldiğinde geri zekalı gibi hareket etmeyi bırakıp doğru hamlelerle düşmanlarının fişini çektiğinde örnek denizci olarak nam salar piyasada.
Ulan hiçbir şey için olmasa insan şu kızın sevgisine layık olmak için yardırır gider be...
Salak olması yeterli. Bulunduğu ortama bak ağzını ayırıyor. Garp bu kadar eğitmiş bir gözlem haki kasamamış. Ussop un tırnağı etmez. Çöp Coby için düşünülen duruma bak.Coby'de neden suç buluyosunuz ki ?
Zaten olayın gemi parçalaması ile Kuzanın buna yumruk atması ne alaka? Gemi fırlatsaydı madem. FB ayrı bir olay ..Garp kime ne yapmış, Aokiji'ye lafta ders vermiş verdiği derste gemiye vur.
Bunu demek için Karasakalsız halletmelerini bekliyordum önce davrandın. Ölecekse Karasakalsız olmaz gibi de bakalım.Law > Garp