Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087: Savaş Gemisi Torbaları

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 102 60.4%
  • Orta

    Kullanılan: 49 29.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aokiji etkisi mi? Abi gözünü seveyim şu seride Luffy kadar şiddetli yumruk atan başka kimse yoktur. Herif lastik yeteneğiyle kolunu gerdire gerdire vuruyor.

Kaido'nun derisi kalın ve sert olduğu için işlemiyor ta ki Ryou ve Haoshoku basana kadar.

Bazıları sanıyor Luffy'nin, Wano'ya ilk geldiği zaman ki fiziksel gücü azdı ya da sadece YC1 seviyeye etki eder sanıyorlar, alakası yok halbuki. Luffy, Wano'ya geldiğinde ileri seviye Busoshoku (Ryou) biliyor olsa bayağı hasar atardı. Herif onlarca kilometre yüksekten atlıyor bana mısın demiyor.

Şu yumruğun gücüyle Kuzan'ın yumruğunun şiddeti bir olamaz.
Bana Luffy'i anlatma. 30 cilt tepeden tırnağa kitabını basacağım karakterden örnek verip şu söyle bu böyle deme dostum. H.haki basmayan Luffy ile basan Luffy arasında uçurum var. Gözümüzle gördük. Aokiji'yi yenemezdi h.haki basmayan hali ile Kaido karşısında düzgün varlık gösteremiyordu h.haki basmayan haliyle. Aokiji bundan daha büyük etki yapar adam amiral Ryo malı gibi kofti de değil. Garp'a attığı son yumruğu Dof yese havada üç kere din değiştirirdi.
Bölümü şimdi okudum, Garpin karakter olarak ne kadar aciz ve zavallı bir adam olduğu net olarak anlatılmış, özgür olayım diye öğrenci bile kabul etmiyor, canı ne isterse onu yapıyor, hiçbir sorumluluğu yok, kimseye yaptığı en ufak emek katkı yok, sonra da kalkmış oğlum devrimci oldu, torunum korsan oldu, öğrencim kötü yolda diye zavallica hayiflaniyor, çok acınası hakikaten
Ya güzel kardeşim bunu hangi motivasyonla yazdın sen? Bunu yazmaya iten şey ne yani onu merak ediyorum. İnsan böylesine kolpa yapar mı sırf nefret ediyor diye. Garp sayesinde köpek gibi güçlenmiş Aokiji. Almış yanına eğitmiş. Bin yıllık klişe olan huysuz hoca istekli öğrenci dalgasını işlemiş onu da çok kısa kesmiş mangaka, olmayan şeyleri olmuş gibi yazıp tribe giriyorsun. Çünkü Garp haterı çok yanlayacak adam çok ne sıkarsan sık ilgi çeker.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık