Ağaçlar bile dans ediyor ,tüm kek adası cennet
Paplo Escobar çok iyi, herkesin kafası 1 milyon demek gibi bir şey bu. :d
Ağaçlar bile dans ediyor ,tüm kek adası cennet
Luffy kim ki Ray için? Ace daha çok değerli olmalıydı. Kaptanının oğlu.Luffy’i kurtardı en azından zevkine yapar,kötü niyetle yapar veya iyi niyetle yapar sonuçta yaptı. Diğeri torunum ölse de gitsek diye bağdaş kurup bekledi.
orayı anladım ama yine de Marcoyu kağıt üstünde de yedirmek istemedim.Kağıt üzerinde dedim zaten. Sen de 2. Selim'i cebinden çıkarırsın. Ne yapalım şimdi? Adam padişah oğlu. :d
Öz torunu ölüyordu zaten Ace kurtardı çocuğu. Herkesin atladığı şey bu orada Ace değil Luffy'i kurtarmadı zaten. Daha sonra da kurtarmadı, Coby ölecekken de kurtarmadı.Her şeyin içinde olup bu kadar şey gördükten sonra Kutsal ejder korumalığı yapacağıma salağa yatar sözümü tutardım. Tutamayacağım sözü de vermezdim. Emaneti geçtim öz yeğeni de sayısız defa ölebilirdi yerinden kıpırdamadı , Luffy’i seven birinin otomatik olarak Garp’ı sevmemesi lazım zaten.
Luffy'nin G5 öncesi hali zaten Yonkou seviye. Ben Haoshoku Haki öncesinde Luffy'nin amiral seviye olduğunu düşünüyorum.Luffy vites 4 halı+kral haki Ryou Amirallerin bir çoğundan güçlü zaten
Luffy’e en çok WB tayfası sahip çıktı ama Luffy’ciler WB düşmanı , kılını kıpırdatmayan Garp’ı da bağrına basıyorlar.Öz torunu ölüyordu zaten Ace kurtardı çocuğu. Herkesin atladığı şey bu orada Ace değil Luffy'i kurtarmadı zaten. Daha sonra da kurtarmadı, Coby ölecekken de kurtarmadı.
Aokiji'nin yapabileceği bu kadardı diyorsan ne bileyim yani.Aokiji bayılıp gelmiş gibi duruyor.
Zorocular WB seviyor diye tüm bunlar.Luffy’e en çok WB tayfası sahip çıktı ama Luffy’ciler WB düşmanı , kılını kıpırdatmayan Garp’ı da bağrına basıyorlar.
Luffy Kuzan gibi kalleş değil.Öğretmenine ölse el kaldırmaz.O elini keser.Rayleigh Luffy nin manevi babası.Adam hızlandırmış kurs verdi Luffy e.Babası direk attı sokağa Garp torununa sahip çıkar dedi.Luffy kim ki Ray için? Ace daha çok değerli olmalıydı. Kaptanının oğlu.
Ray-Garp kıyasında bence Ray daha hatalı. Ace'ın ID'de olup idam edileceğini bile biliyordu. Biz Garp niye bu kadar seviyorsa idamı engellemek için bir şey yapmadı derken Ray içinde geçerli. Gitseydi Luffy ile kurtarmaya.
2 yıl öncesi için diyorum ve Ray için diyorum Luffy için değil. Yakınlaşmaları Ace öldükten sonra oldu, bağ ondan sonra kuruldu.Luffy Kuzan gibi kalleş değil.Öğretmenine ölse el kaldırmaz.O elini keser.Rayleigh Luffy nin manevi babası.Adam hızlandırmış kurs verdi Luffy e.Babası direk attı sokağa Garp torununa sahip çıkar dedi.