Kutsalların bozuk ahlakı içinde doğup büyüyüp normal insanların bile aşağılık gördüğü balıkadamların adasında büyük bir aydınlanma yaşamış, hak yoluna iman ederek iyilik adına savaşmış akabinde bu uğurda ölmüş abimiz için anıt yaptırmak icap eder.Evladım ölmüş gibi üzüldüm şu kutsal ejdere
Mihawk ölse efsane olur, hem tüm dünyada büyük bir yankı uyandırılır hem de Zoro işkillenir. Bi de Mihawk'ı öldüren çok güçlü bir korsan avcısı ve ekibi olsa, böyle korsanları avlamaya başlasalar seriye yeni bir tat gelir. Zoro tayfadan bir süreliğine bu avcıyı aramak için ayrılsa falanGarp Law Usoop Shanks ölümü lazım seriye.
Ne konuda farklı?Atom bombasını Oppenheimer yapmadı mı? Neden herkes Einstein yapmış gibi düşünüyor. Benim bildiğim sadece geliştirilmesinde yardım etti. Yanlış biliyorsam düzeltin.
Ayrıca Oda çok önceleri 5 Kadim'den 2sinin farklı olduğunun mesajını vermiş.
Balık adam adasında ne yaşamıştı?Kutsalların bozuk ahlakı içinde doğup büyüyüp normal insanların bile aşağılık gördüğü balıkadamların adasında büyük bir aydınlanma yaşamış, hak yoluna iman ederek iyilik adına savaşmış akabinde bu uğurda ölmüş abimiz için anıt yaptırmak icap eder.
Bu manganın senaryosunu Kf'deki Zoro'cular yazacaktı kanka. Yanlış oldu.Kanka tayfanın bi kısmının ölmesi lazım.Bizim tayfa hangi 9v9 dövüşe girse hiçbiri kaybetmiyor.Allah'ın hikmetine bak sen.Bi dövüşte de bizimkilerden bi tanesi kaybetsin.Hatta diğerlerinin gözü önünde ölsün.Ya da biri feda etsin kendini.Seri sonunda tayfanın yaşadıkları uzun macerada kaybettikleri arkadaşlarını anmalarını,bulundukları konuma kolay gelmediklerini hissedelim ama yoook.Bi bok yok bu pollyanna mangasında.Yeni dünya yeni dünya diye girdiler bizim mahalle daha tehlikeli anasını satayım.
Bu Narutoda ki gibi özel göz olayıda olacak mı acaba ya ?Atom bombasını Oppenheimer yapmadı mı? Neden herkes Einstein yapmış gibi düşünüyor. Benim bildiğim sadece geliştirilmesinde yardım etti. Yanlış biliyorsam düzeltin.
Ayrıca Oda çok önceleri 5 Kadim'den 2sinin farklı olduğunun mesajını vermiş.
Öyle de demeyelim şimdiShanksı öldürecek güç yok evrende . Bırak öldürmeyi yenecek güç yok . Adam ful paket, tam donanımlı .