Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanksı öldürecek güç yok evrende . Bırak öldürmeyi yenecek güç yok . Adam ful paket, tam donanımlı .
 
Garp Law Usoop Shanks ölümü lazım seriye.
Mihawk ölse efsane olur, hem tüm dünyada büyük bir yankı uyandırılır hem de Zoro işkillenir. Bi de Mihawk'ı öldüren çok güçlü bir korsan avcısı ve ekibi olsa, böyle korsanları avlamaya başlasalar seriye yeni bir tat gelir. Zoro tayfadan bir süreliğine bu avcıyı aramak için ayrılsa falan
 
Kutsalların bozuk ahlakı içinde doğup büyüyüp normal insanların bile aşağılık gördüğü balıkadamların adasında büyük bir aydınlanma yaşamış, hak yoluna iman ederek iyilik adına savaşmış akabinde bu uğurda ölmüş abimiz için anıt yaptırmak icap eder.
Balık adam adasında ne yaşamıştı?
 
Kanka tayfanın bi kısmının ölmesi lazım.Bizim tayfa hangi 9v9 dövüşe girse hiçbiri kaybetmiyor.Allah'ın hikmetine bak sen.Bi dövüşte de bizimkilerden bi tanesi kaybetsin.Hatta diğerlerinin gözü önünde ölsün.Ya da biri feda etsin kendini.Seri sonunda tayfanın yaşadıkları uzun macerada kaybettikleri arkadaşlarını anmalarını,bulundukları konuma kolay gelmediklerini hissedelim ama yoook.Bi bok yok bu pollyanna mangasında.Yeni dünya yeni dünya diye girdiler bizim mahalle daha tehlikeli anasını satayım.
Bu manganın senaryosunu Kf'deki Zoro'cular yazacaktı kanka. Yanlış oldu.

Grandline'da 1 kişi, Yeni Dünyada en az 2 kişi nalları dikecekti. Koskoca imparator mekanına girip çiziksiz çıktı tayfa. Daha bir şey demeye gerek yok. Seri başında karakterlerin hikayeleri olmasa drama görmeyecektik :artiz:
 
Atom bombasını Oppenheimer yapmadı mı? Neden herkes Einstein yapmış gibi düşünüyor. Benim bildiğim sadece geliştirilmesinde yardım etti. Yanlış biliyorsam düzeltin.

Ayrıca Oda çok önceleri 5 Kadim'den 2sinin farklı olduğunun mesajını vermiş.

Bu Narutoda ki gibi özel göz olayıda olacak mı acaba ya ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık