Bizim Franky'nin Figarland ailesi ile bir bağlantısı çıkacak sanırım.
Xebec mi Kaido mu daha büyük ?Bölüm Xebec'e artı yazmış, biz 1 vs 2 yaptı sanarken meğer 1 vs 3 yapmış, Garling'le de kapışmış reyis
OP serisinde Donkişotlardan delikanlı ve sağlam aile yok.
***Mjosgard, köle görünen Balıkadamları kendine tanrı diyen kutsallara karşı savundu, yetmedi bu uğurda kutsalları dövdü, yetmedi, öldürmeye teşebbüs etti.
***Doflamingo, alt sınıf görünen halktan vergi toplayan kutsallardan vergi topladı, kutsalları parmağında oynadı, bin dersem bin ali in dersem in ali dedi, kutsalların düzenini yoketmeye and içti
***Rosinante, denizci olarak zulüm görenlere yardım etti, hem öksüz hem yetim Law'ı sevindirdi
***Homing, kutsal düzenine isyan etti, halkların eşitliğini savundu
Bir de Monkey ailesine bak, üvey torunu öldürülürken saçını tarayan Garp, kutsal ejder koruyan Garp, haberlerden bihaber Dragon, arkadaşı ölürken parti yapan Luffy
Mjosgar'ın gemisi batmıştı ve kraliçe Otohime canı pahasına onu korumuştu balıkadamlardan.Balık adam adasında ne yaşamıştı?
Wano'da usoop ve brook falan ölse güzel olurdu.Bu manganın senaryosunu Kf'deki Zoro'cular yazacaktı kanka. Yanlış oldu.
Grandline'da 1 kişi, Yeni Dünyada en az 2 kişi nalları dikecekti. Koskoca imparator mekanına girip çiziksiz çıktı tayfa. Daha bir şey demeye gerek yok. Seri başında karakterlerin hikayeleri olmasa drama görmeyecektik
Tüm Kek'te Brook poneglifleri alıp ölecekti. Wano'da Luffy öldü zaten Elbaf'ta da Usopp ölecekti ohh misss.Wano'da usoop ve brook falan ölse güzel olurdu.
Bi' işe de burnunu sokmasın artık yaaLaw muhtemelen ope ope'nin gücünü kullanarak IM'in ölümsüzlüğünü iptal edecek.
Vegapunk taslak yapmıştır yardımcıları tamamlamıştır ne olacak ...Atom bombasını Oppenheimer yapmadı mı? Neden herkes Einstein yapmış gibi düşünüyor. Benim bildiğim sadece geliştirilmesinde yardım etti. Yanlış biliyorsam düzeltin.
Ayrıca Oda çok önceleri 5 Kadim'den 2sinin farklı olduğunun mesajını vermiş.
Kaido en büyük Kaido gibi tanıtım ve feat OP evreninde yok. Şimdiki Kaidoyla 40 yıl önceki Xebeci yer değiştirsen God Valleyden ne Roger ne Garp ne bu ay yüzlü kutsal sağ çıkabilirdi. Shiki gibi Xebec'in de gücü çoklu vsde yetmemiş, bunları gördükçe Kaidonun kıymeti ortaya çıkıyorXebec mi Kaido mu daha büyük ?