Sende yalan yok hılafta yok.Biz hep doğruları konuştuk. Bu da diğer doğrulardan biri.
Sende yalan yok hılafta yok.Biz hep doğruları konuştuk. Bu da diğer doğrulardan biri.
Zulme karşı mukavemet göstermesini destekliyoruz.Adında Monkey D olmasa, herhangi biri olsa umrunuzda olmazdı be. Sabo’nun yaptığı her icraati hemen Dragon’a yazıyorsunuz. Ayıp ayıp.
Luccinin yaşlısı işte.Garling bence tam faşist çıkacak, ağır kutsal fanatiği. Garp gibi olduğunu zannetmiyorum hatta garpla aralarında yaşanmış gergin sohbetleri görmeyi merakla bekliyorum.
Bu kadar sığ bir karakter değildir bu amcamız.Luccinin yaşlısı işte.
Lafta balık prensesi Garp koruyordu.Tüm sorumluluğu aldı. Donquixote Mjosgard onurlandırma mesajıdır
2 bence.İlk olarak şunu diyeyim “Ekmek yoksa pasta yiyin” sözüne güzel bir gönderme olmuş..
İkinci olarak Garling’in: “Pislikleri koruyan bir kişi koruduğu pislikten daha aşağılıktır”. sözü iki farklı şekilde yorumlanabilir:
1) Garling, Tenryuubito’ları “pislik” olarak nitelendirdiği gibi kendisini ve hatta diğer kutsal şövalyeleri ise bu Tenryuubito’ları koruduğu için daha aşağılık görüyor olabilir.
veya
2) Garling, Tenryuubito’ların dışında kalan diğer canlıların birer “pislik” olduğunu düşünüyordur.Ve kendi tabiriyle bir “pislik” olarak gördüğü Shirahoshi’yi koruyan Mjosgard’ı iseShirahoshi’den daha aşağılık görüyordur.
Kısacası Garling ya Tenryuubito’lardan nefret ediyor ya da Tenryuubito’lara ölümüne bağlı ve onları herşeyin üstünde tutan birisi.
Kral olduğuna göre çokta numarası yoktur bunun. Tanrı vadisi bekçi ülke gibi bir şey çıkabilir.Bu kadar sığır bir karakter değildir bu amcamız.
Garp roger ve şebekle tanışmış hali diyelimBu kadar sığ bir karakter değildir bu amcamız.
Hep dandik dundik adamlar ölüyor. Şöyle Law ölse, Kid ölse, Garp ölse, Bonney ölse, Sengoku ve Rayleigh ölse, Akainu ve Kizaru ölse o zaman seri çağ atlar.Dikkat ettim de zaman atlaması sonrası serideki ölüm sayısı baya arttı.