Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

Kullanılan: 14 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lily'nin akıbeti en ilginç çıkacak konulardan biri olacak sanırım. internette tokinin lily'i geleceğe gönderdiği teorisi dolaşıyor hep, o baya garip ama lily ve zunesha'nın boş yüzyılda yanlış iş yapmışlar, acaba lily'nin cezası fil olarak dolaşmak mı bilinmez.. şuan 800 yıl önceden bildimiz kişiler, JoyBoy, Lily, Zunesha, Toki ve Imu-sama. bunlar arasında net bi ilişki var gibi duruyor.
Göreceğiz ileride. Bence Lili yaşıyor.

2 yıl önce Robin anlatana kadar antik silahların gerçekliğinden bile emin değilmiş. Sabo olmasa İm'i bilmiyor. Vegapunk'ın icatlarından haberi yok. Ulan askerdeyken üstünden dayak yiyip mi devrim yapmaya karar verdin nasıl bi hikayen var senin.
Beklentimden de daha boş çıkıyor herif. İş git gide şöyle bir yere gidiyor;

Soru: Neden isyan ettiniz?
Dragon: Babam beni dövüyordu.

Teşekkürler .

yani 19 kurucu aile kutsal ejderin başlangıcı . Şu an gördüğümüz carlos gibiler bunların torunları . Gorosei de 19 kurucu aileden ama gücü ve zekasıyla yönetimdeler. İmu ise 800 yıldan kalan lider olarak kendini kabul ettirmiş Goroseiye kapalı kapılar ardından .

Kutsallar içinde de hiyerarşi olabilir demek ki Gorosei yöneticileri olmuş .

Garling ise direkt infaz edebiliyor . Bunun da sebebi sanırım anayasa gibi belirli kuralları var bu ejderlerin ve bunu çiğneyen kutsal ejder bile olsa öldürüyorlar .
Büyük ihtimal böyle. Kendilerini tanrımsı gördüklerinden adam o derece egolu konuştu. Diğer her canlı onlardan aşağı seviyede. Diğer konularda da gorosei ler aralarında özel yetiştirilmiş kişilerdir büyük ihtimal aksi halde kutsalların ayak numarası IQ larından fazla.

2 yıl önce Robin anlatana kadar antik silahların gerçekliğinden bile emin değilmiş. Sabo olmasa İm'i bilmiyor. Vegapunk'ın icatlarından haberi yok. Ulan askerdeyken üstünden dayak yiyip mi devrim yapmaya karar verdin nasıl bi hikayen var senin.
Normal biride değil. Babası donanmanın kahramanı oğlu joyboy.Sabo ve Robin olmasa Hükümet ile alakalı 0 bilgisi var
Tüm sorumluluğu aldı. Donquixote Mjosgard onurlandırma mesajıdır :sapkali:

Mjosgard reisin intikamının alınması lazım.

Ortalıkta venüsün wanolu olmasından yola çıkarak saturnün oharalı olması (clovera benzerliği yüzünden), marsın skypialı olması (gan falla benzerliği yüzünden) teorileri dolaşıyor.

Odanın gizli olmadığı okey de kılıç bırakma olayı 800 yıl önce yaşanmamış mıydı? Reveride olmadı diye biliyorum ben
800 yıl önce kurucu 20 hane Boş Taht'ın önüne kılıçları bırakmış fakat yıllar geçtikçe Dünya Hükümeti'ne bağlanan tüm ülkelerin kralları da ülkelerinde tahta geçtikten sonra Boş Taht'a kılıç bırakmaya devam etmişler. Son Reverie'de de Stelly'i kılıç bırakırken görmüştük:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık