Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nefertari D. Lili mevzundan sonra o ihtimal yok oldu sayılır. Im yaptığı şey yüzünden Lili'den nefret ediyor, bunu açıkça gösterdi.

Ayrı bir mesaj atmadan bundan ekleyeyim. Lili'de muhtemelen Kuma'nın şu anda kullandığı Pati Meyvesi vardı. Bu sayede tek hareketle tüm kitabeleri dünyanın dört bir yanına gönderdi.
Yanlışım yoksa o kitabeleri kozuki sülalesi yazmıştı. Wano ya gidip anlaşıp yazdırması lazım ama sonra da dağıtması. Ya da onlar okumayı-yazmayı mı biliyordu ? JB nin konumu da önemli lily nin fb si olursa görürüz malum balık adamlara sözü var tutamadığı. Tabi o yazmayı biliyorsa ayrı. Kurucu ailelerin hikayesini 1 tık çorba yaptı ya adam gibi anlatsa en önemli yerde ya egghead e ya da garp tarafına dönecek oralarda yarım kaldı...
 
Kobranın krallığı spesifik karakterler gücüne sahip olmasada 1 m nüfüsu ve dünya hükümetine karşı olan 20 aileden biri olmasıyla hem politik hemde sosyolojik olarak çok önemli dostum.
olabilir ama biz buraya savaş ilan etmeye geldik amacımız bu demişlerdi. kobra'yı alıp kaçsa bambaşka bir şey yaşanacaktı ya da kobra kendini feda etmese ölecekti büyük ihtimalle. lüzumsuz bir hamle. ejderhanın inine girdi durduk yere.
 
Hükümet tarafına son zamanlarda abanılması devrimcilerin aktifliği fujitora'nın ve Aramaki'nin tavırları cross Guild'in hedefi vs tam anlamıyla tarafların oluşturulduğu anlara şahit oluyoruz. Denizciler içerisinde de bir taraf oluşacağı kesin. Hem çözülmelerin olacağı hem de hükümete ek kuvvet olarak kalanların olacağı kesin. Tek soru kimlerin olacağı. E. Oda zor bir dönemece girdi artık. Burayı iyi kotarırsa güçleri dengeli yapar hikayede eyyama girmezse güzel bir final izleyebiliriz gibi duruyor
 
Çok şey değiştirir reis.

Düşün ki Im dediğimiz kişi Mjosgard’ın büyük büyük dedesi.Ve Im tıpkı Mjosgard gibi kölecilik sisteminden nefret ediyor.

Diğer taraftan da diğer 18 krallık ise tıpkı Charlos gibi insanların gelişigüzel köleleştirilebileceğine inanıyor.

Bu durumda ne olur?

Im diğer 18 krallık tarafından nefret edilen bir yönetici haline gelecek.Yani tek bir krallığın üstünlüğü diğer bütün krallıkların işine gelmeyecek.Diğer krallıklar bu durumda Im’i indirebilmek için her türlü kumpası yapmaya başlayacak ve hükümet iç savaşa doğru sürüklenmiş olacak.

Bu bir örnekti sadece.Daha çok fazla örnek verebilirim sana.
Im'in kölelikten nefret ettiğiyle ilgili bir örnek... Yani bu adam MJ'de yaşananlardan haberdar değil. Yani bu adam arka perdede muhtemelen 800 yıldır yönetiyor ve istediği bazı uygulamaları gerceklestiremiyor. Ama 20 kralın belki en güçlü döneminde onları bastırıp tahta kuruluyor ne var ki şimdiki sümüklü torunlarına söz geçiremiyor.

Diğer sayısız örneğini merak ettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık