Imu'nun kadın olduğu kanıtı?Bu bahsettikleri kişi de kadın Imuda kadın vivi de kadın olum lütfen oda saçma sapan bir olay çıkarmısın ya. Yada Imu kadın mı biliyormuyuz biri biraz açıklayabilir mi? Ben biraz Fransız kaldım konuya.
Imu'nun kadın olduğu kanıtı?Bu bahsettikleri kişi de kadın Imuda kadın vivi de kadın olum lütfen oda saçma sapan bir olay çıkarmısın ya. Yada Imu kadın mı biliyormuyuz biri biraz açıklayabilir mi? Ben biraz Fransız kaldım konuya.
Kinemon kaido'nun fatih hakili saldırısına dayanmıştı. Kimse onu geçemezCharlos bu saldırıdan da hayatta kalırsa op tarihindeki en büyük plot armora sahiptir.
Kardo sorunun devamına da okusaydın keşke kadın mı onu biliyormuyuz dedim ama kelebeklerle olan sahnesi, çiçeklerle olan sahnesi ve sürünen etek gibi olan şeyler kadınsı hareketler ondan dolayı aklıma ilk kadın geldi daha sonra da kadın mı biliyormuyuz dedim.Imu'nun kadın olduğu kanıtı?
Onu kız kardeşi gibi gördü ve o şekilde büyüdüler. Koala, Sabo’ya abi diyor abi.Vefakar, cefakar, garibanca mücadele aşkını paylaştığı tatlı koalasını bırakıp bir kere denk geldiği soylu kral kızına yanlayacaksa Sabo, yanılırız tabi.
Hepsi de birbirine benziyor. Bir an yanlışlıkla 2 yamato çizmiş sandım.Kadınları bikiniyle çizdiği kapağa yamato’yu koymuş. Ancak kiku ve crocodile’ı koymamış. Oda transfobik çıktı.
Nerede dedi ya? Hatırlayamadım.Onu kız kardeşi gibi gördü ve o şekilde büyüdüler. Koala, Sabo’ya abi diyor abi.
Savaşı 20 krallık icinde bitiriyor, ayrılma yok, kazandıktan sonra diğerleriyle yukarı çıkmayı kabul etmiyor, hain diyorlar. Öncesinde Antiklerin muttefi olmasından dolayı bence yukarı çıkmadı ve sonra da öldürüldüBarto'nun kudurması boşuna değilmiş; bizim filo ele avuca sığmıyor, Leo zaten ayrı bir manyak ama Sai'nin de katılması iyi olmuş.
Joy Boy ve Lili = Luffy ve Hancock
Lili, Joy Boy'u desteklediği için 20 krallıktan ayrılmış olabilir. Dandik bir aşk hikayesi çizde okuyalım Oda. Joy Boy x Lili x Imu