Son iki bölümdeki siluetleri bir araya getirdim, muhteşem oldu. Keşke Oda bir kere de tüm bölümü böyle sadece siluetlerden ibaret çizse; çok epik ve ilgi çekici olur, meraktan ölürüz. Şimdilik bununla idare edin:
Croco’yu kapakta açıklamak istememiş diye yorumladım.Kadınları bikiniyle çizdiği kapağa yamato’yu koymuş. Ancak kiku ve crocodile’ı koymamış. Oda transfobik çıktı.
Sanji, Kizaru’yu dövecek.Adamlar amiralleri atlatıp kutsal topraklarda fink atmış helal olsun. Aramaki'yi kesin Sanji dövecek adamda prestij falan bırakmadı Oda.
Boşa bir ısrar. Onların yolu belli.Koala’yı kız kardeşi gibi görüyor reis. Sabo’yla yaş değiştirip değiştirip fantezi dener Bonney. Ayrıca lütfü gibi de yemek yiyor, Sabo sever.
Bitki vs olduğundan naminin zeusu varken, usoppun aramakisi neden olmasınAdamlar amiralleri atlatıp kutsal topraklarda fink atmış helal olsun. Aramaki'yi kesin Sanji dövecek adamda prestij falan bırakmadı Oda.
Oda mesajı vermiş ama yine de sen bilirsin.Boşa bir ısrar. Onların yolu belli.
He bonney gençleştirip yakışıklılığına tutulacağı birini arıyorsa eldeki en sağlam malzeme Garptır.
Bitki vs olduğundan naminin zeusu varken, usoppun aramakisi neden olmasın
Vefakar, cefakar, garibanca mücadele aşkını paylaştığı tatlı koalasını bırakıp bir kere denk geldiği soylu kral kızına yanlayacaksa Sabo, yanılırız tabi.Oda mesajı vermiş ama yine de sen bilirsin.
utanmaz herif yaSon iki bölümdeki siluetleri bir araya getirdim, muhteşem oldu. Keşke Oda bir kere de tüm bölümü böyle sadece siluetlerden ibaret çizse; çok epik ve ilgi çekici olur, meraktan ölürüz. Şimdilik bununla idare edin:
Buralarda Fujitoranin kenboshu hakisi üzerinden okuyoruz.Son iki bölümdeki siluetleri bir araya getirdim, muhteşem oldu. Keşke Oda bir kere de tüm bölümü böyle sadece siluetlerden ibaret çizse; çok epik ve ilgi çekici olur, meraktan ölürüz. Şimdilik bununla idare edin: